sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Sunnuntaina syödään yhdessä

Yhteistyössä Rosso-ravintolat
Ah, legendaarinen Tikkurilan Rosso! Voi kuinka monet kerrat olemme täällä syöneet niin kaveriporukalla juuri aikuisuuden kynnyksellä, kuin vuosikymmen myöhemminkin omien lasten kanssa. Rosso tosiaan on tarjoillut pian 40 vuotta Italialaisen keittiön herkkuja suomalaisille, sekä siinä samalla tehnyt lapsiperheiden ravintolakulttuuriin tutustumisesta asteen helpompaa. 

Saimme koko perhe kutsun maistamaan Rosson uutuutta - Suometar-pizzaa, joka on kuusivuotiaan Erika Kurrin suunnittelma herkku. Rosso etsi tammikuussa lapsille suunnatun annoskisan avulla ketjulle Suomi 100-juhlapitsaa. Tuomariston suosikiksi valikoitui lopulta 1100 vastauksen joukosta Erikan poroa, kanttarellia ja leipäjuustoa sisältänyt Suometar. Koepaistossa pitsa maistui niin hyvälle, että se päätettiin nostaa lasten menun lisäksi myös aikuisten ruokalistalle.
Meidän porukalle harvoin sattuu viikonloppupäiviä, jolloin koko porukka olisi yhdessä kotona ilman suunnitelman häivää. Tänä sunnuntaina sellainen harvinaisuus sattui kohdalle, ja päätimme pitkästä aikaa suunnata yhdessä ulos syömään. Parasta Rossossa on perheystävällisyys, jonne tällainenkin rymypoppoo voi matalalla kynnyksellä saapua hetken mielijohteesta herkuttelemaan.

Suometar oli oikein kelpo pitsa, suomalaisista superherkuista kanttarelin maku nousi päällimmäisenä esiin ja itse pidin siitä kovasti. Maku oli yllättävän mieto, joka teki siitä meidän lastenkin suussa sulavan. Tilasin pitsani ilman valkosipulia, mutta jälkeenpäin ajatellen se olisi voinut tuoda pientä lisäpotkua makuun.
Kun meidän villimiehet vie syömään on leikkipaikka must juttu! Ruokapöydässä istuminen kun ei kuulu näiden apinoiden vahvuuksiin.. ;) Jälkkäreitä odotellessa pojat pääsivät ratkomaan hauskoja tehtäviä ruudulta.
Kiitos Rossolle sunnuntai-illallisesta, tulemme toistekin! ;)

(Illallinen herkuteltu Rosson piikkiin bloginäkyvyyttä vastaan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...