tiistai 20. joulukuuta 2016

Joulunalushässäkkää kuvina

Ihan parasta on herätä vasta sisälle nostetun kuusen tuoksuun. Sytytellä aamuhämärässä kynttilät, laittaa kahvi porisemaan ja fiilistellä joulun täyttämää kotia. Tavallisesti taustalla nujakoiva veljeskaksikko ei tätä kirjoittaessani mahdu hyggeilymielikuvaani.
Viime viikot ovat olleet melko kiireisiä, niin kuin varmasti monella teistä. Perus lapsiperheen joulunalushässäkkää! Pitää ahmia joulukokemukset piparinleivonnasta ja joulukorttien askartelusta, joulukadusta, sekä -markkinoista, koristella kuusi ja paketoida lahjat joululaulujen soidessa. Puuh. Parhaani mukaan olemme kaikkia näistä yrittäneet puuhastella, mutta osa tosiaan jäänyt orastavalle, mutta sitäkin kauniimmalle ajatusasteelle. Tässä kuvia meidän joulunalusviikoista. Pääasiassa kännykällä otettuja.
Valkea joulu jäänee tänäkin vuonna haaveeksi, vaikka vielä viikko sitten puut olivat näin kauniin kuuran peitossa pienimmän puhallellessa saippuakuplia pakkassäässä.
Skumppapullonkorkeista syntyy muuten hauskoja ja helppoja pikku tonttusia!
Neidiltä on sekä voimistelu- että futistreenit tauolla seuraavat kaksi viikkoa. Nyt onkin tuplasti energiaa jumppailla kotona. Tosiasiassa tauko tulee oikein hyvään saumaan, loppuvuosi on nimittäin ollut harrastussaralla tosi kiireinen. Normitreenien lisäksi on ollut kisoja ja pelejä, sekä kasapäin pikkujouluja.
Nauvolaista saaristolaisleipää on syntynyt liukuhihnalta. Tänä vuonna opettajat ja päiväkodin tädit saavat meiltä omin kätösin leivotut leivät. Neljän bloggaajan illalliselle valmistamani gluteiiniton versiokin pääsee tuotantoon.
Tonttujen tonttu Stockalla lahjojen haalinnassa...
 Isäntä nostaa kuusen sisään pienimmän inventoidessa joulupalloja.
Illan sininen hetki.

Blogin puolella tuskin ehdin enää tämän vuoden puolella piipahtamaan, mutta Instassa (@kauniskaikuublog) kannattaa seurata meidän tonttuilua! 

Oikein mukavaa joulua teille kaikille ja mahtavaa onnentäyteistä Uutta Vuotta 2017!

6 kommenttia:

 1. Mukavaa Joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia, etenkin tuo pakkaspäivän saippuakuplaotos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se olikin kaikinpuolin ihana hetki!
   Mukavaa joulunaikaa sinulle. :)

   Poista
 3. Onpas ihanan jouluisia kuvia! Hyvää uutta vuotta 2017 sulle :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oikei ihanaa vuotta 2017 sinulle! :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...