keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Tervetuloa talvi!

Marraskuu starttasi ihananaisten bloggaajarouvien (Elisa, Minna ja Katri) istuutuessa meidän keittiön pöydän ääreen maistelemaan allekirjoittaneen keitoksia. Kaikesta jännityksestä ja panikoinnista huolimatta, ilta oli mielestäni oikein onnistunut ja siitä jäi kaikinpuolin hyvät fiilikset. Muutamaa viikkoa myöhemmin nautiskeltiin vuorostaan Katrin kotona aavistuksen haikeissa tunnelmissa viimeinen neljän bloggaajan illallinen. Syksyn ihana illallisteema haarautui bloggaajista ystäväperheiden kanssa vietettyy Pyhäinpäivään Italialaisen ruoan äärellä. Nämä yhdessä illastamiset ovat kyllä olleet ihan parasta terapiaa pimeyden keskelle!

Syöpöttelyn lisäksi marraskuu oli voimistelurintamalla syksyn kiireisin kuukausi. Nuppusen puku sai strassinsa ja maman sormet liimapinnan. Uusissa puvuissa esiinnyttiin niin Vantaa Cupissa, kuin HJM-Cupissakin. Vielä muutaman viikon päästä viimeinen Stara ja seuran Joulunäytös, jonka jälkeen katseet kohti kevätkautta.

Lisäksi Kuulolla-postaussarja sai jatkoa, kun Vil uuden opetussuunnitelman mukaisesti kävi eskarin kanssa uimahallissa, peräti kolme kertaa.

Kuukauden luetuimmat postaukset TOP 3:


Piemeä ja uuvuttava marraskuu luovittu kunnialla loppuun, nyt voi talvi virallisesti alkaa! Joulukuulle onkin sovittuna monet kivat karkelot, ennen itse aattoiltaa. Toivottavasti jaksan, ja ennen kaikkea muistan(!), osallistua kaikkiin. ;)

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, muikavaa joulun odotusta! :)

   Poista
 2. Värikäs, tunnelmallinen ja herkullinen marraskuu. :)

  Ihanaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle! Marraskuu, tai oikeastaan koko syksy on ollut poikkeuksellisen herkullinen! :)

   Poista
 3. Eläväinen marraskuu ollut sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kokoonpanolla ei tosiaan puuhat lopu!

   Mukavaa joulun odotusta sinulle! :)

   Poista
 4. Ihania juttuja! Tuossa keinussa on jotain mielettömän kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Keinukuva sinisine hetkineen on myös oma lempparini marraskuulta!

   Poista
 5. Tykkäsin ihan hirmuisesti noista marraskuun asukuvista!
  Ja kivoja illallishetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Meidän Nuppunen on aika oiva kameran käsittelijä! :)

   Poista
 6. Tuo teidän illallisjuttu oli huippu :)

  VastaaPoista
 7. Meillä Järvenpäässä eskarista on käyty useamman vuoden jo uimassa. Onko tuossa eroa eri kaupunkien välillä vai onko tuo opetussuunnitelma muuttunut jo useampi vuosi sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti näin. Helsingissä uintia ei nimittäin (ainakaan osassa kouluja) ole. Mutta mielestäni eskariope alleviivasi, kuinka Vantaalla uutunutena kuuluu nyt uinti. Nopealla googlaamisella en saanut vastauksia... eli täytyy asiaa selvitellä vielä.

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...