maanantai 31. lokakuuta 2016

Lokakuun loppu ja marraskuun mietteet

Joka kuukauden vedellessä viimeisiään havahdun samaan ajatukseen: "joko se meni, koko kuukausi?". Tänä aamuna asia iski tajuntaani lokakuun kovakollaaseista täyttynyttä Instaa selaillessani. "Apua, äkkiä konelle yhteenvetoa rustamaan!" Meidän lokakuu... hmm.. Niin, meidän lokakuusta historian kirjoihin jää päällimmäisenä mun lähes viikon mittainen sairaalakeikka puhjenneen umpisuolen johdosta. Jos oli äiti hätää kärsimässä, oli tilanne pelottava myös lapsille. Onneksi lokakuun viikkoihin mahtui myös paljon hauskoja hetkiä.
Lokakuu starttasi Nuppusen poseeratessa Pomp De Luxeissaan. Myös äiti poseerasi sohvan pohjalla sairauslomalaisen rennossa kotiasussa, josta syntyi kuukauden asukokonaisuus Nupskan ahkeroidessa kameran takana. Bloggarin seikkailut jatkuivat Ylen Studiotalolla Pasilassa Marja Hintikka Liven "blogger launch"-tilaisuudessa, jossa julkistettiin syksyn ohjelmiston sisältöä. Lisäksi samalla suunnalla koluttiin muutamaa viikoa myöhemmin I Love Me-messut. Hullut Päivät jäivät omalta osaltani 15 minuutin mittaisiksi, vaikka suunnitelmia tehtiin oikein urakalla. Vakavan ja tärkeän asian äärellä postattiin Kansainvälisenä Tyttöjen Päivänä aiheesta 11-vuotiaan äitiyspakkaus.  Toinen Neljän bloggaajan illallinen nautittiin Ku ite tekee-Minnan kotona yhdessä Elisan (La petite princesse) ja Katrin (Onnistain on puolet sinun) kanssa. Huomenna nämä ihanaiset naiset saapuvat meille, kun vuorossa on meikäläisen kokkausrasti!

Lokakuun TOP 3:

1. Neljän bloggaajan illallinen- toinen kattaus
2. Meidän Pomp de Luxit
3. Marja Hintikka live - syksy 2016 

Huomisen Neljän bloggaajan illallisen emännöinnin lisäksi marraskuu pitää sisällään voimistelua. Paljon, paljon voimistelua. Joka viikonlopulle on joku häppeninki! Kimalletta ja välkettä siis luvassa, kunhan saan tytön uuden puvun strassattua valmiiksi! Voimistelun lisäksi Nuppunen on aloittanut futiksen puolella maalivahtihommat ihan tosissaan, ja viikkoon on mahdutettu vielä yhdet maalivahtiringin lisätreenit. Niin, ja mun sairausloma loppuu ja työt kutsuu. Kiire tekee näyttävän paluun.
Kollaasihaaste Pieni Lintu-blogi

10 kommenttia:

 1. Onpahan oikein sellaiset elämänmakuiset kollaasit. Paljon on mahtunut sinun lokakuuhun.

  Mukavaa marraskuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu, lokakuussa käytiin aikamoinen tunneskaala läpi. :)

   Mukavaa marraskuuta sinullekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, niitä tästä poppoosta kyllä saa! :)

   Poista
 3. Paljon on mahtunut yhteen kuukauteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti marraskuu on seesteisemp. ;)

   Poista
 4. Aurinkoisia päiviä ja pimeitä iltoja <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lokakuista menoa nämä kuvat täynnänsä. Hyvää marraskuuta!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...