sunnuntai 23. lokakuuta 2016

I Love Me-messut

Ehdin jo murehtia ja märehtiä, että vuoden iloisimmat hyvän mielen messut jäävät väliin viikon takaisen umpisuolileikkauksen jälkimaininkien vuoksi. Perjantain ja lauantain ollessa vihdoin kuumeettomia päiviä, päätimme piipahtaa sunnuntaiaamuna rauhaksiin Nuppusen sekä kälyni kanssa messuantia tarkastelemassa.
TitiMadamin herkulliselta ständiltä kotiutui kauan haaveleimani kaulakoru vaaleanpunaisena pingviininä. Koru päätyi Nupskan ja minun yhteisomistukseen - toinen valitsi muodon ja toinen värin.

Oli ihana huomata, että Nuppunen nautti messuista oikein kovasti. Enemmän, kuin olin ajatellut. Hän maisteli rohkeasti kaikki mahdolliset raakapatukat, -suklaat ja kookosvedet. Lisäksi poseerasi innoissaan Model Haunting kuvauksissa lasten sarjassa, ja osteli kaiken maailman kimalle hileitä. Tytön syysloma jäi vähän tylsäksi monien kivojen suunnitelmien kaaduttua minun sairasteluuni. Toisaalta tulipahan rentouduttua usean päivän ajan äidin kyljessä pötköten ja jakamattoman huomion saavia voimisteluesiteyksiä suunnitellessa.
Sveitsiläiseltä Coloselta tarttui mukaan messutarjouksessa ollut silmänympärysvoide. Itselleni varsin tuttu kosmeettikkasarja, jonka parissa olen lähes pari kymmentä vuotta sitten tyoskennellyt - juuri kosmetologiksi valmistumiseni jälkeen.

Päivän positiivisin yllätys oli joutsalaisen Desing Pylsyn messuständi. Suomalaisesta muotoilustaan tunnettu, super ihastuttava merkki on minulle entuudestaan tuttu mökkimatkan varrelta Keski-Suomesta. Desing Pylsyn tuotteita olen ihastellut, hipelöinyt ja tuliaisksi vienyt jo usean vuoden ajan Joutsan ABC:ltä, jossa myynnissä on pieni valikoima asusteita ja kodin jutskia, kuten heijastimia ja pipoja. Nyt sovimmekin yrittäjän kanssa, että ensi kesänä kyläilen vihdoin itse liikkeessäkin!
I love me-messuille lanseerattu Metsolan takki pääsi sovitukseen. Ihana oli, vaikkakin kallis ja näille säille jo liian kylmä. Kuvan takki on kokoa XL, eli mielestäni aika niukkaa mitoitusta.
Pienet kotiin viemiset alla.
Kuinka moni teistä kävi messuilla, mitä tykkäsitte?

2 kommenttia:

  1. Kylläpä sinulla oli maltilliset ostokset. Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Menomatkalla oikein rehvastelin, että kun "sairaalakeikauksen vuoksi en päässyt Hullareilla tuhlaamaan, niin nyt voin törsätä messuilla". Toisin kävi, ehkäpä juuri siksi etten jaksanut kunnolla kiertää ja koluta ständejä.. Jouluna sitten! ;)

      Poista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...