lauantai 1. lokakuuta 2016

Heippa syyskuu, tervetuloa lokakuu!

Syyskuu alkoi kaikin puolin tahmeasti. Blogin puolella löi täysin tyhjää, ehkä saanut voimattomuuden tunteelta postauksia aikaiseksi. Sama meno perheen ja muun olemisen kanssa. Päätin, etten enempiä ressaa blogin kanssa, vaan pidän suosiolla pienen tauon. Kokemuksesta tiedän, että parin viikon postausloma tekee yleensä terää.

Kuin tilauksesta La Petite Princesse-blogin Elisalta tuli kutsu Neljän Bloggaajan Illaliseen yhdessä Onnistain on puolet sinun Katrin ja Ku ite tekee Minnan kanssa. Tämä huisin hauska idea toi mukanaan taas intoa ja uusia tuulia tähän harrastamiseen. Kun kuun loppupuolella kamera oli kaivettu naftalista ja postauksia syntyi lähes normitahdilla, huomasin kuinka tärkeä henkireikä tämä minulle on. Tosi rakas harrastus. Kaikilla elämän osa-alueilla hymy on herkemmässä, kun pääsen tänne toteuttemaan itseäni. 
Kuukauden kolme suosituinta postausta olivat:

Orakoje postaus keräsi hurjasti lukijoita, joka tuli minulle aivan yllätyksenä. Se kipusi kaikkien postausten listalla kuudenneksi luetuimmaksi! Aikamoista, mutta tietty kiva, että nämä eritysilapsiarjen asiat kiinnostavat.

Lokakuu alkaa bloggauksen tiimoilta superjännästi! Heti tulevana maanataina lähden taas vieraaksi Ylelle, saamaan vertaistukea ruuhkavuosien keskekelle ja kuulemaan mitä Marja Hintikan uusi kausi tuo tullessaan. Viime kevään Ylen reissusta voit lukea täältä. Lisäksi torstaina on vuorossa toinen kattaus Neljän Bloggaajan Illallisesta Minnan luona. Hullut Päivätkin kolkuttelevat ihan nurkan takana, samoin muutamat mukavat messut! Syksy syvenee, lokakuu olkoon hyvä kuu!
 Linky - Pieni Lintu

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tuo orakoje-postauksen olenkin lukenut. Tuo sana oli minulle niin vieras, että postaukseen oli pakko syventyä ja paljon tietoa siellä olikin.

  VastaaPoista
 2. Lokakuukin tuo paljon mukavaa tullessaan, kuten jo kerroitkin. Sitten tuleekin jo jouluvalmistelut ja pian on taas kevät! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulua jo kovasti odotellaankin, erityisesti lasten toimesta!
   Mukavaa sunnuntaita sinullekin! :)

   Poista
 3. Hyvä, että bloggaamisen into on taas palannut. :) Välillä tuntuu, että on hyvä pitää paussia, niin sen jälkeen on taas uutta intoa. Hyvää lokakuuta!

  VastaaPoista
 4. Alkoi ihan tekee mieli lettuja, nam! :)

  VastaaPoista
 5. Suloiset värit tuossa toisessa kollaasissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aavistuksen hempeä tuli toisesta näin syksyä ajatellen. ;)

   Poista
 6. Kauniita kuvia ja ihania tunnelmia kuvissasi <3
  Oi mikä syyskuu sinulle sitten tulikin. Paljon kaikkea kivaa :)

  Ihanaa lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oikeassa olet. Usein keskellä kuuta tuntuu, että eipä ole häävi kuukausi tämäkään. Mutta kun yhteenvetoa alkaa rustaamaan, tajuaa miten paljon kivoja juttuja kuitenkin on ollut.

   Samoin, ihanaa lokakuuta sinullekin!

   Poista
 7. Kaunis tuo laiturikuva, siinä ei syksy ahdista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei ahdista ei. Varsinkin kun laituri sijaitsee itselle äärimmäisen rakaassa ja levollisessa paikassa. :)

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...