tiistai 27. syyskuuta 2016

Syyskuun asu

Vatsa sisään än-yy-tee nyt - taas pyristellään kuukauden asukokonaisuutta kasaan.
Syyskuun asuna esittäytyy viime kuukausien aikana paljon käytetty mun virallinen virallinen asu. Tässä klassisessa peruspertsan normcore-asussa on käyty syksyn aikana niin hautajaiset, tohtorin väitökset, kuin ravintolaillallisetkin.

Kengät ovat kesän alelöytö Din Skosta. Ostosreissulla kävi vielä hassusti niin, ettei maksamaan mennessäni toista paria löytynytkään takavarastosta. Ja kun kyseessä oli viimeinen pari, näytti kovasti sitä, että jään ilman kenkiä. Sovittiin myyjän kanssa, että hän soittaa perään, jos toinen pari ilmestyy jostain. Koko homma oli jo unohtunut, kun viikoa myöhemmin sain soiton, että kenkä oli löytynyt! Jipii!
Hintaa koko asulle kertyi alle 40,-. Sillä paita ja housut olivat myös kesän alennusmyynneistä ja jakun sain tarpeettomana tädiltäni.

Hei muuten, ensi viikolla 3.-9.10 Yle Teema viettää perinteistä muotiviikkoa, ja minulla on ollut kunnia päästä katsomaan ennakkoon muotiviikolla esitettäviä dokkareita. Luvassa on niin Dioria, kuin Orry-Kerrya, niin kenkiä kuin hattujakin, ihanaa historian havinaa. Jos syyssateet todella tekevät tuloaa, niin nyt on oiva tilaisuus pesiytyä sohvan nurkkaan nautiskelemaan glamourista. Oma suosikkini oli dokkari Borsalinon hatuista (Borsalino, hatun tarina). Ihana historiallinen dokumentti valkokankaan klassikosta!


Jakku - b. young
Housut - H&M
Paita - Kapp Ahl
Kengät - Xit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...