sunnuntai 14. elokuuta 2016

Eskariin!

Ylihuomenna kääntyy taas uusi lehti tämä tyypin elämässä. Eskari alkaa! Kovin suuria muutoksia ei ole luvassa, sillä eskariope, sekä kaverit ovat vanhat tutut päiväkodista jo muutaman vuoden ajalta. Enemmän tämä on henkinen koitos äidille, jonka ajatukset ovat jo vuoden päässä, ihan oikean koulun aloituksessa. Koulukiusaaminen, normaaliluokassa pärjääminen, ymmärretyksi tuleminen, läksynannon ymmärrys, kaikki tämä viuhuu ajatuksissa ja täyttää pääkopan. Onneksi on vielä vuosi aikaa kasvaa ja kypsyä.

Vililllä on jo ihan oma skaterboy-tyylinsä rannekoruja myöten. Nämä ruusukimpun mukana tulevat helmikorut ovat pojan lemppareita, joita vaalii aarteen tavoin. Vaatteita ei voi myöskään enää ostaa ilman, että poika tulee mukaan ja kelpuuttaa ostokset. Tällä setillä ja iloisella mielellä tiistaiaamuna esikouluun!
Farkkushortsit - Pomp De Lux
Kengät - H&M
T-paita - Name it
Lippis - Wesc

2 kommenttia:

  1. Suosittelen äidille nenäliinapaketin hankkimista ;) Meillä poika aloitti eskarin jo torstaina ja kyllähän poskella valui muutakin kuin sadepisara. Itseäni tietysti jännittää miten kotona kasvanut ja vieraiden kanssa puhettansa arasteleva poika pärjää, mutta kivaa on kuulemma ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti näin, vaikka päväkoti onkin jo alkanut elokuun alusta. Meilläkin poika arastelee porukassa puhumista, ja tämä on yksi niistä asioista, jota jännään kovasti koulun aloituksessa.

      Poista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...