maanantai 1. elokuuta 2016

Arki, aamukahvi, aurinkoinen piha, avoimet puutarhat ja arvonnan voittaja

Jännä miten ilmassa on heti kuulauden tuntua, kun seinäkalenterin lehti kääntyi elokuulle. Samanlainen lämmin sää on tänään, kuin sunnuntaina heinäkuussakin. Elokuu ja arki alkoi poikien kanssa leppoisalla ja suht kiireettömällä kotipäivällä. Mies palasi töihin ja Nuppusella pyörähti voimistelukausi käyntiin viiden päivän mittaisella päiväleirillä.

Pojat ryntäsivät heti herättyään yökkärissä trampalle karistelemaan unihiekat silmistään, ja itse nautiskelin aamukahvit siinä sivussa temppushowta katsellessa. Aamu oli aurinkoinen.
Vaikka meidän piha muistuttaa lähinnä lasten leikkipuistoa kaikkine härveleineen -  trampan lisäksi löytyy futismaali, hiekkalaatikko ja keinut, niin silti pikku pläntillemme jää vielä aavistus tilaa kukille ja marjapensaille. Ja nyt ne ovat parhaassa loistossaan ja tuottavat värikästä satoaan. Jopa Nupskan vuosi sitten synttärrilahjaksi saaduissa kirsikkapuuissakin on jo ensimmäiset 10 herkullista kirsikkaa!

Tiesittekö, että tulevana sunnuntaina 7.8 vietetään valtakunnallista Avoimet Puutarhat päivää?! Sadat puutarhat ovat auki vierailijoille klo 12-18 välisenä aikana ympäri Suomen. Käy kurkkaamassa oman paikkakuntasi osoitteet ja lisätietoa -> http://www.avoimetpuutarhat.fi/ . Itse taidan suunnata Sipooseen, jossa näytti olevan useita vierailukohteita.
Tämä on kyllä vuoden parasta aikaa, vaikka kiireen läsnäolo hiippailee mielensopukoihin! Mietteet ovat jo täysillä kouluun ja eskariin valmistautumisessa sekä suunnittelussa. On vaatteiden, kynien, penaalin ja repujen hankintaan. Niin, ja pienimmälle tarvitaan päiväkotiin uudet tossut. Lisäksi täytyy varata pojille neuvolakäynnit, alkusyksyn lapsia kun ovat. Ja Vilille uusi Kuulokeksusaika korvakappaleiden tekoa varten, kun tämän päiväinen peruuntui. Elokuun lopussa menemme pojan kanssa hammasteknikolle, joka muovaa vielä pojan suuhun orakojeen R- ja L-äänteiden opettelua varten. Uusi juttu meille, mitä lie tuleman pitää..
Alkukesästä ostamani oliviipuu on viihtynyt terassilla loistavasti ja on siis edelleen hengissä. Katsotaan miten käy, kun muutto olohuoneeseen tulee ajankohtaiseksi.
ARVONNAN VOITTAJA:
Se siitä pihafiilistelystä ja arjen tuumailusta. Nyt vihdoin Lapsen Maailma-lehden arvonnan voittajaan! 6 kk tätä upeaa lehteä lähtee Terhi J:lle, laitan sähköpostia tulemaan! Onnea, ja kiitos kaikille osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...