sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

KesäARVONTA - 6 kk Lapsen Maailma-lehteä

Toteutettu yhteistyössä Lapsen Maailma-lehden kanssa
Se on kuulkaas loma nyt, säästähän sen huomaa! Silti ihanaa! Niin ihanaa, että päräytämme sateen ropinan keskeltä Lapsen Maailma-lehden kanssa yhteistyössä mielettömän kivan lehtiarvonnan heinäkuun kunniaksi! Osallistumalla arvontaan sinulla on mahdollisuus voittaa Lastensuojelun Keskusliiton kuukausijulkaisu Lapsen Maailma puoleksi vuodeksi kotiin kannettuna! Huippu juttu, vai mitä?!
Mikä Lapsen Maailma?
Muistatteko toukokuisen blogipostaukseni "Voiko lapsella olla liian suuri ego?"? Tämä puhutteleva lähdeteksti oli oma ensi kosketukseni lehteen, johon ihastuinkin sitä myöten oikein totaalisesti. Tämän hetken lapsiperheille suunnatusta lehtiviidakosta en ole oikein löytänyt omaani, vaikka olen ollut varmasti niistä jokaisen tilaaja!

Lapsen Maailma on visuaalisesti yksi upeimmista aikakauslehdistä, joka itselleni tulee äkkiseltään mieleen. Varsinkin etu- ja takakannen fantasiatyyppiset kuvat ovat mykistävän upeita! Juttuja tässä 11 x vuodessa ilmestyvässä lehdessä on lapsiperheille laidasta laitaan, niin kasvatuksellisesta näkövinkkelistä, kuin kevyempääkin elämänmenoa käsitteleviä juttuja.

Vakiopalstoista suosikkijenani ovat koskettava Maailman Lapset, hyviä vinkki vitosia jakeleva Kuukauden kirjat, kansainvälinen Naapurin naperot-sarjakuvatietoisku, sekä Sami Parkkisen upea Muotokuva-sarja, joka käsittelee lasten erilaisia harrastuksia A4-kokoisen kuvan muodossa.
Sitten itse arvontaan.

1. Osallistuaksesi sinun tulee rekisteröityä blogini lukijaksi (ellet sitä jo ole) tai tykkäämällä Kauniskaikuun Facebook-sivusta, mieluiten tietty molemmat. ;)

2. Tykkämällä Lapsen Maailma-lehden Facebook-sivusta.

3. Jätä kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi, sekä kerro mikä tekee mielestäsi lyömättömän lapsiperheen lehden.

Arvonta päättyy heinäkuun viimeisenä päivänä (su 31.7). Onnea arvontaan!

12 kommenttia:

 1. Yhdellä mukaan, oon facebook-tykkäilijä. Hyvässä lapsiperhelehdessä huomioidaan paitsi pikkulapsi- myös perheet jossa kouluikäisia lapsia. Jokaiselle jotakin. En ole tähän kyyseiseen lehteen vielä tutustunut.
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 2. FAcebookiss tykkään. Monipuolisuus, laajat näkökulmat.. niin kuin kaikessa muussakin viestinnässä.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. FB tykkääjänä mukana. Hyvässä lehdessä on juttua vauvasta murrosikäiseen. jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 4. Monipuolisesti mielipiteitä ja eri näkökulmat. Juttuja ihan "tavallisista" perheistä ja niistä arjen haasteista, joita kohdataan.
  (lonkero83@hotmail.com)

  VastaaPoista
 5. Fb -tykkäyksellä mukaan �� lehdessä muutakin kuin pikkuvauva-ajasta, monipuolisesti. Mukavaa luettavaa �� karokotona ät yahoo.com

  VastaaPoista
 6. Tykätty :) Hyvässä lapsiperheille suunnatussa lehdessä on juttuja, joissa kerrotaan yksinkertaisia vinkkejä lapsiperheiden arkeen. krista.savola@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Tykkään facebook sivuista. Hyvässä lehdessä juttuja/haastatteluja lapsiperheiden arjesta.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Tykätty molemmista sivuista. Lyömättömässä lapsiperheen lehdessä on jokaiselle jotakin kiinnostavaa. =)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 9. Tykkäilty on :). Arvonnassa siis mukana. Minusta hyvän tai parhaan lapsiperheen lehden tekee monipuoliset jutut erilaisista perheistä ja kasvatustilanteista. hannannamit (at) gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tykkään molemmist! Hyvässä lehdessä on juttuja monipuolisesti ja monenlaisista perheistä :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tykätty molemmista sivuista! :) Hyvässä lehdessä juttuja monipuolisesti ja erilaisista perheistä.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 12. Ihana tuo kuva jossa lapset lukevat lehteä! <3

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...