keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Kesäkuun asukokonaisuus

Kesäkuun asukokonaisuuden päätähtenä loistavat nämä Bordeauxista ostetut kevyet kesähousut! Housut löytyivät tyylikkäästä pikkuruisesta ranskalaisputiikista keskustan pieneltä sivukadulta. Liike antoi hintavan ensivaikutelman, mutta tarkemmin vaatteita plärättyämme hintataso osoittautuikin varsin koohtuulliseksi, jopa edulliseksi.

Housujen alkuperästä, saatika merkistä ei ole mitään tietoa, eikä kokolappu anna asiasta sen enmpää viitteitä. Saumat ja päättely ovat sitä luokkaa, että missä lie ovat kasaan kyhätty... Ihastuin kuosiin, istuvuuteen ja malliin niin kovin pukukopissa, että nämä asiat jäivät täysin selvittämättä. Tosin ranskalaisten englanninkielentaidolla tai meikäläisen ranskan taidolla asias olisi jäänyt jokatapauksessa avoimeksi.
Housujen kaverina ennen reissua Kapp Ahlista ostetut bling-bling-varvassandaalit. Housujen parhaaksi kaveriksi on muodustunut yksi lempparivaatteistani - kauan sitten alennusmyynnistä ostettu H&M:n perhoshihatunika.
Alla kuva Bordeauxista - outfit in action!

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu!
  Sopii hyvin yhteen ja tykkään housujen kuosista myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitkään mietin, onko malli oikea meikäläiselle, mutta onneksi päädyin ostamaan housut. Ovat tosiaan olleet ahkerassa käytössä, niin Bordeauxissa, kuin koti Suomessakin! ;)

   Poista
 2. Ihana asu! Todella rento ja tyylikäs, sellaisia vaatteita, joille varmasti tulee paljon käyttöä.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...