keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesäkuu, olet sydämellisesti tervetullut!

Terkut sateisesta Bordeauxista! Täällä hengaillaan koko viikko hellemekkojen kanssa, vaikka ilma on harmaa ja reippaasti alle 20. asteen.
Tässä pikainen yhteenveto toukokuun touhuista.

Viime kuun aikana saatiin pihaa ja kasvihuonetta kuntoon, eli niitä kuuluisia vanhan kansan toukotöitä! Yksi toukokuun kohokohdista oli aina tunteellinen äitienpäivä. Lisäksi lapsiperhehöpinöissä sain aikaiseksi mahtavan kuvapaketin postauksen kera Pienimmän kanssa vietystä Lasten Vantaa Päivästä. Pohdin myös yhteistypostauksessa Lastensuojelun Keskusliiton Lapsen Maailma-lehden kanssa "Voiko Lapsella olla liian suuri ego?", joka on muuten myös koko kuukauden luetuin postaus!
Lifestyle puolella kotona pyykkisäkki muuntui takkapuille hauskaksi säilytyskorisksi. Kuukauden asukokonaisuus-postauksessa keikisteltiin Silverjunglen rennossa jumpsuitissa, sekä nuuskuteltiin uutta lempparituoksuani.
Toukokuun loppu olikin sitten yhta kiirusta ja ohjelmaa toisensa perään! Ensin vietettiin Nuppusen kevään voimistelun viimeisiä häppeningejä, ja talkooporukalla rakenneettiin koko viikonlopun kestävä voimistelutapahtuma. Lauantaina vietettiin KevätLumo Stara-tapahtumaa ja sunnuntaina seuran omaa kevätnäytöstä. Kuun viimeinen viikko menikin sitten Nuppusen ysivee synttäreitä juhliessa, niin kaveriporukalla, kuin sukulaistenkin kesken. Synttäreiden välissä ehdin vielä piipahtamaan Kokokidin tupareissa.
Kesäkuu olet sydämellisesti tervetullut! Mukavan toukokuun jälkeen on hyvä jatkaa keskikesää kohti täältä Bordeauxista käsin!

1 kommentti:

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...