maanantai 23. toukokuuta 2016

Verta, hikeä ja kyyneliä

Kirjaimellisesti! Perjantai-ilta Lumon Monitoimitalolla alkoi nimittäin pienen sievän konserttivieraan pään paketoimisella. Meidän puuhatessa ruusujen kimpussa, oli viereisessä konserttisalissa meneillään Korso in Love-musiikkishow. Yleisön poistuessa pikkuhiljaa paikalta, pieni vieras kaatui ja löi takaraivonsa pöydän kulmaan. Veren vuoto oli hurjaa. Onneksi meillä oli juuri ensiapupiste valmistelun alla, ja isosta EA-laukusta saimme sidetarpeet tytön pään painesiteen valmistusta varten. Onneksi Peijaksen sairaala on ihan vieressä ja tytön äiti sairaanhoitaja, joka otti tilanteen ihailtavan lunkisti. Ihmispuolen EA-tehtävät ovat jääneetkin aika vähälle, hui!

Nyt on luvassa eilisen "Hei, me rakennettiin voimisteluviikonloppu"-postauksen toinen osa. Nimittäin heti lauantaisen Stara-tapahtuman perään, oli sunnuntaina vuorossa seuran oma Kevätnäytös. Raskas viikonloppu sekä lapsille, että vanhemmille, mutta toisaalta helpompi rykäistä homma läpi yhtenä viikonloppuna, kuin rakentaa paikka valmiiksi yhtä päivää varten kahtena eri viikonloppuna.
Sport Club Vantaan Kevätnäytöksessä pääsevät esittelemään taitojaan rytmisen- ja joukkuevoimistelijoiden lisäksi kaikki seuran harrasteryhmät.
Yläkuvassa Ladies-ryhmä, joka koostuu voimistelijoiden äideistä, sekä valmentajista ja ohjaajista.
Alla JV ja RV esivalmennus 2010-2011 syntyneet.
Baletti 6-8 v, lauantain ryhmä
Fuerte H
Sitten niihin otsikossa höpisemiini kyyneliin. Seurallamme on nimittäin voimistelua myös erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Erityislapsen äitinä tiedän miten tärkeää näille lapsille on päästä mukaan, sekä osaksi seuraa ja voimistelun riemua. Nämä tytöt saavat joka kerran esiintymisellään ja iloisella osallistumisellaan silmänurkan kostumaan.
Alla Uniikit X ja Y pallo-ohjelmallaan. Uniikit X-ryhmässä tavoitteena on tutustuttaa lapset ja nuoret voimisteluun lajina, harjoitella voimistelulle ominaisia liikkeitä, sekä tutustua voimisteluvälineisiin. Uniikit Y-ryhmässä treenataan jo haastavampia voimistelulle ominaisia liikkeitä ja harjoitteita, sekä harjoitellaan rytmisen voimistelun Special Olympics ohjelmia. Yli 8 vuotiaille pojille on myös oma Atlas-ryhmä.
Yllä Uniikit Y nauhaohjelmallaan.
Alla Spesial Olympics-voimistelija Saga Hänninen vanne- ja naruohjelmallaan. Saga voimistelee myös osana Uniikit Y-ryhmää.
Harrastevoimistelu 6-8 vuotta, Simonkallion ryhmä
Fuerte
RV Polyxeni Ioannidou vapaaohjelmallaan
Baletti 6-8 vuotta, torstain ryhmä
 Sunnuntain Satubaletti-ryhmä
RV pre-nuoret  Alexsa Turunen, Jenny Närjä, Sissi Levijärvi, Polyxeni Ioannidou
Fuerte H ja Electra H näytösohjelma
Brilla
Electra Mestaruus
Electra J punaiset
Electra J keltaiset
RV Eveliina Syrjäläinen ja Sofia Smorodina
Elite
Elite Kids
Kinesis
Hikoilu jäi viikonloppuna pääosin voimistelijoille, joskin tapahtuman purku (ja kaikilla toiveet pikaisesta kotiutumisesta ennen Suomen lätkäfinaalia) sai hien talkooväen otsallekin.
Electra Mestaruuden tytöt kävivät läpi viikonlopun suorituspolkua
Sunnuntain näytös oli jaettu kolmeen tunnin mittaiseen näytökseen, yhteensä häikäiseviä esityksiä nähtiin 70 kpl. Ihana, ikimuistoinen viikonloppu!
Viime kevään kauden päätösviikonlopusta voit lukea täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...