keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Kylässä Kokokidillä

Muistatteko nämä ihanat Kokokidin Mun Viikko-magneettikalenterit, joista postasin kevättalvella? Jos ette, käykääpä kurkkamassa miten ihanasta jutusta on kyse täältä.

Kokokidin uusi toimisto-liiketila on asettunut jokin aika sitten Helsingin Punavuoreen, jonne Tanjan kutsumana suuntasin eilen aurinkoisia tupareita juhlistamaan. Lisäksi Kokokidille on aivan juuri myönnetty Design From Finland-merkki, joten aihetta juhlaan oli oikein tuplasti. Design from Finland-merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta. Aika upea juttu! Onnea vielä Kokokidi!
Merimiehenkatu 22:ssa sijaitseva kivijalkatila oli ihastuttava ja ennen kaikkea todella tyylikäs. Suuret ikkunat kadulle, sekä avoin ulko-ovi toivat auringon, kesäfiiliksen ja Helsingin vilinän ihanasti sisälle asti. Samassa liiketilassa työskentelee myös mainostoimisto PUB Creative Agency.
Mielenkiintoisten ihmisten ja kontaktien lisäksi tarjolla oli tietysti juhlatunnelmaan kuuluvaa kuohuviiniä, sekä pientä naposteltavaa, kuten erilaisia suklaita ja mansikoita. Tuli muuten maisteltua kesän ekat kotimaiset mansikat! Nam!
Kokiokidin uusin tuote on huippu hauskat jättivärityskuvat, joita pääsimme ihmettelemään ihan livenä. Näitä aion ehdottomasti hommata poikien kaverisynttäreille ohjelmanumeroksi! Kun meno äityy liian villiksi, lapset vaan värityskuvan ympärille rauhoittumaan. Yhdessä paketissa on neljä Netta Korhosen piirtämää jättivärityskuvaa, ja paketteja on kahta erilaista - Space ja Beach. Netta Korhonen on myös kuvittanut Kokokidin Mun Viikko-kalenterit.
Mukava iltapäivä, kiva irtiotto arjesta ja ihana, kesäinen Helsinki kauneimmillaan! Parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...