sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Hei, me rakennettiin voimisteluviikonloppu!

Tämä oli se viikonloppu, jonka tämä mama elää  pääasiassa mokkapaloilla ja pillimehulla!

Se, että lapsella on rakas harrastus, on hieno juttu. Mutta mitä se vaatii meiltä vanhemmilta? Siis muuta kuin sinne harrastukseen kuskaamista ja kustantamista. Tässäpä tarjolla ensimmäinen osa kuvapläjäyksen muodossa siitä, mitä viimeisen 48 tunnin aikana olemme äiti- ja isäporukalla puuhastelleet. Oli kyse futisturnauksen järjestämisestä tai voimistelukisoista, tapahtuma vaatii mielettömän työpanoksen meiltä vanhemmilta.

Sport Club Vantaa järjesti viikonlopun aikana ensin lauantaina Stara-tapahtuman, ja sunnuntaina oman seuran kevätnäytöksen. Puuhastelut aloitettiin perjantai-iltana heti töiden jälkeen Lumon Monitoimitalon hiljennyttyä 400 ruusun käsittelyllä ja pussittamisella, sekä buffet- ja myyntipöytien valmistelulla. Liikuntasalissa oli vielä sählytreenejä myöhään iltaan asti, joten salin koristelu jäisi lauantaiaamulle.
Suoritusjärjestys, sekä jokaisen joukkueen oma esiintymismusiikki ihanaisten jumppamamojen tsekattavana. Suomi-Venäjä yhteityö sujuu hymyssä suin, meineillään olevasta maiden välisestä lätkämatsistä huolimatta. ;)
Lumon Monitoimitalo tarjoaa varastotilojen lisäksi upeat puitteet seuran tapahtumien järjestämiseen. Valitettava tosiasia on vaan, että aina lähes sama pääporukka on tapahtumia järjestämässä, ja iso osa vanhemmista lusmuilee vuodesta toiseen. Tämä toisaalta mahdollistaa sen, että homma on kasassa aina vaan sujuvammin ja nopeammin, kun vuosien kokemuksella työtehtävät alkavat ainakin allekirjoittaneella olla suht hyvin hallussa. Aina ei voi toki päästä paikalle, mutta ilman arvokasta seuratyötä oman lapsen harrastuksen hyväksi, ei ole koko seuraa. Ja rahaahan tällä kerätään kalliita harrastuskuluja pienentämään.

Välissä yöunet ja heti lauantaiaamu kasista Nupskan kanssa takaisin Lumoon, ja salin koristelun kimppuun.
Tyttöjen piti olla pukuhuoneessa klo 11, jolloin siirryin salinkoristelusta hiusten ja meikkien puuhaamiseen Staran suoritusta varten.
 Alla sali valmiina ja tytöt hiomassa kuvioita valmentajan johdolla.
Yllä Tapanilan Erän pieniä söpöläisiä saparoissaan!

Electra Mestaruus pääsi aloittamaan 1. blokin ja samalla koko tapahtuman esiintymisnumerolla 1.
Oman suorituksen jälkeen osa tytöistä jäi pitkälle iltaan jakamaan mitaleja muille ihanille esiintyjille, joka oli kuulemma huippu kivaa puuhaa!

Huomenna luvassa kuvaplajäys Sport Club Vantaan Kevätnäytöksen ihanista esityksistä! Urheilun täyteistä sunnuntai-illan jatkoa y´all! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...