torstai 28. huhtikuuta 2016

Nu Skin - Uusi iho kulahtaneen tilalle + arvonta!

Apua! Nyt törmäsi kulahtanut, nuupahtanut ja väsyneen yleisilmeen omaava mama aivan ihanaan juttuun! Lapsuuden ystäväni Anne tuli pitkästä aikaa päiväkaffelle luokseni, lupaillen samalla esitellä todella mullistavan ihonhoitosarjan. Ja jos Anne näin sanoo, ei voi muuta olettaakaan, sillä pitkän uran kosmeetikan, ja erityisesti kosmettikan kemian, parissa isoilla brändeillä työskennelleenä, hän on ehdottomasti alan asiantuntija. Ja toki itsekin SKY-kosmetologina jotain asian päälle ymmärrän, vaikka aivan toiselle alalle opiskeluiden jälkeen hakeuduinkin.

Homman nimi on Nu Skin. Just se mitä tämä pärstä tarvistee. Neljäkymppiä lähestyy uhkavaa vauhtia ja lasten saanin jälkeen vaivanani on ollut tosi tylsä aikuisiän akne. Ei pahimmasta päästä, mutta tylsä silti.
Nu Skin koostuu erilaisista dermatologisesti testatuista ihonhoitotuotteista, sekä kahdesta mullistavasta laitteesta. Toinen näistä ihmelaitteista on AgeLOC Me. Ihonhoitomarkkinoiden ihan uusinta teknologiaa - ensimmäinen ja ainoa henkilökohtainen ihonhoitoratkaisu yksilöllisesti puhelimen appsin avulla sinun tarpeisiisi voiteen annosteleva masiina (kuvat yllä). Hienoa tässä on yksillöllisyyden lisäksi se, että voide surahtaa suoraan kädellesi, jolloin hygieenisyys on maksimissaan, kun sormea ei tarvitse aina dipata voidepurkkiin tai vaihtoehtoisesti roll-on päällä surffailla pitkin pärstää. Tiedän, on niitä pumppupullojakin, mutta tässä on ainaskin hienompi digitaalinäyttö! Nu Skin on kehittänyt ihon arviointityökalun yhdessä tutkijaryhmän kanssa, appsin avulla Nu Skin miettii puolestasi ympäristöösi, ihoosi, mieltymyksiisi ja ikääsi (sekä meillä Suomessa vuodenaikaisvaihteluun) soveltuvan koktailin.  Kun ihon arvio on valmis, saat henkilökohtaisen ihonhoitokoodin räätälöityä tuetepatruunasettiä varten. Melko kätevää! Enkä yhtään ihmettele, että Nu Skin on hurjan suosittu Jenkkilässä ja listattuna pörssiinkin.
Toinen laite on galvaanista virtaa iholle ohjaava kotispa-laite. Tämä AgeLock Galvanic Spa II imeyttää kasvojen iholle jopa viisi kertaa enemmän ainesosia. Ja sen kyllä huomasi! Kokeilin laitetta Facial Gels -kasvogeelien kanssa, ja oikein tunsin kuinka ihoni imaisi kaiken geelin sisuksiinsa. Rupesinkin miettimään onko näppylöiden syynä liian vähäinen ihon kosteutus, jonka vuoksi iho puskee omaa rasvaansa pintaan. Kokeilin nyt ikääntymistä vastaan olevia ampulleja, mutta sarjalta löytyy hoitotuotteet myös aknen hoitoon. Niitä pääsen testaamaan seuraavaksi.

Galvanic Spassa on hoitopäät kasvojen lisäksi myös hiuspohjalle ja vartalolle, sekä ihan oma laitteensa vartalolle. Laite oli erittäin helppokäyttöinen, ja galvaaninen virta tuntui mukavalta kihelmöinniltä iholla, varsinkin niisssä huonommissa osissa ihoani. Tykkäsin kovasti!
Yhtä halpaa, kuin saippua tämä ei ole, mutta onneksi tuloksetkin ovat eriluokkaa! ;) Täytyy myöntää, että jo ensimmäinen hoitokerta sai aikaan tuloksia, jotka ovat selvästi silminnähtäviä. Aika huimaa! Hintaa AgeLOC Me-laitteelle ihonhoitotuotteineen kertyy n. 500 €. Hintaan sisältyy kuitenkin kuukaudeksi kolme seerumia, sekä yö- ja päivävoide, joilla saa tosiaan näkyviä tuloksia heti, puoltaa hinta  paikkansa. Galvanic Span (kasvo- tai keho) hinta hoitoaineineen on n. 370€. Summat tuntuvat äkkiseltään suurilta osa-aikaiselle kotiäidlle, mutta lopputulos oli kyllä aivan ihana! Ja tietty kasvohoidoissa ravaaminen vie rahan lisäksi aikaa, jota tunnetusti ainakaan minulla ei ole yhtään ylimääräistä. Siksi Galvanic Spa-laite kasvoille meni ehdottomasti hankintalistan kärkipäähän!
Harvoin tulee meikitömiä kuvia itsestä julkaistua, mutta tässä kuvassa Galvanic Spa-käsittely on tehty kasvojen oikealle puolelle, joka näkyy erityisesti ostassa ja silmäkulmassa.
Mikäli kiinnostuit ja haluat enemmän tietoa, kertoo Anne mielellään lisää - anne.mustonen@gmail.com.

Ja sitten arvontaan! Arvomme Annen kanssa Galvanic Spa kasvohoidon, jonka arvo on 70 euroa. Hoito suoritetaan joko kotonasi uudellamaalla, tai Annen kotona Sipoossa. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin sähköpostiosoitteen kanssa tämän postauksen kommenttikentään, sekä tykkäämällä postauksesta Kauniskaikuun Facebookissa tai Instagramissa. Arvonta päättyy ensi viikon torstaina 5.5. Onnea arvontaan!

16 kommenttia:

 1. Kasvohoito tekisi kyllä niin hyvää tähän puolen vuoden taisteluun ruusufinnin ja pintakuivan ihon kanssa. Toivottavasti onnetar suosisi! Laura
  laurajapojat@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Pintakuivalle iholle hoito tekisi hyväö. Ansuliini1982(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa loistavalta hoidolta! Samalla sais tavata entisen naapurin pitkästä aikaa :) johanna@saariset.org

  VastaaPoista
 4. Jos tämä passaa atooppiselle iholle, niin I'm in!! :D
  camillasalmi@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olisi hyvä kokea elämän ensimmäinen kasvohoito näin �� shytonen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mulla on nyt niin räjähtänyt stressinaama että todellakin tulisi kasvohoito tarpeeseen! katarimaria@iki.fi

  VastaaPoista
 7. Kasvohoito tulisi kyllä täällä tarpeeseen, joten ehdottomasti mukana ollaan! :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tämä tulisi niin tarpeeseen! hanna.k.mattila@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Enpä ole tuollaisesta laitteesta kuullutkaan! Kasvohoidon arvonnassa mukana! minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. No tätä on pakko yrittää päästä kokeilemaan!
  Harvemmin nimittäin niitä näkyviä tuloksia tulee noin nopeasti :)

  VastaaPoista
 11. Kasvohoito olisi kyllä niin ihana saada - mukana! :)

  VastaaPoista
 12. Henna27
  Minulla on siis niin pintakuivaiho, että. Laite kuulostaa hyvälle.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Tekisi kyllä kasvohoito terää tälle mamalle! =)
  tarutoksanen@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukaan mahtavaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Aivan ihana arvonta, tuo on juuri se mitä tähän hetkeen yli 40+ tarvitsisi ;)
  Souliina72@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...