tiistai 26. huhtikuuta 2016

Mothership of Work & Ylimaallinen Agentuuri

Helsinkiläisyrittäjien ehkä makein juttu tällä hetkellä on Pikku Roballa Spondan rakennuksessa sijaitseva tukikohta Mothership of Work. Uudenlainen ja supertrendikäs toimistohotelli kerää kuuteen kerrokseensa toimijoita, jotka uskovat yhteisöllisyyteen ja yhteistyöhön. Yksin toimivan yrittäjän on täällä helppo saada kaivattuja "työkavereita", sekä löytää yhteistyökumppaneita ja verkostoitua.

Kävin muutama viikko sitten tapaamassa M.O.W:ssa rakasta ystävääni ja ihanan kummityttöni äitiä Anu Ylimaata, jonka filmituotantoneuvontaa tarjoava yritys Ylimaallinen Agentuuri on löytänyt kotipesän M.O.W:sta. Sain Anulta kattavan esittelykierroksen M.O.W:n tiloissa, sekä samalla jutustelimme Anun siirtymisestä yrittäjämaailmaan. Luvassa oli hauska, ja ennen kaikkea äärimmäisen mielenkiintoinen iltapäivä bisnes-Helsingin sykkeessä.
Heti sisään astuessani M.O.Wsta sai tosi rennon ja viimeisen päälle trendikkään vaikutelman. Tummat tilat olivat pelkistettyjä ja upeasti sisustettuja. Erilaisia tiloja erilaisiin käyttötarkotuksiin oli pilvin pimein. Erikokoisten työhuoneiden lisäksi joka kerroksesta löytyi lukematon määrä erityyppisiä ja erilaisia fiiliksiä antavia neukkareita. Rentoja sohvaryhmiä oli siellä täällä, sekä tietysti mukavia taukotiloja.

Alla Anu puhuu tärkeää businesspuhelua äänieristetyssä kopissa. Näin ollen salaisimmat jutut pysyvät kopin sisäspuolella. Tai Anun tuntien, kopin ulkopuoliset ihmiset säästyvät kovaääniseltä, hersyvältä kälätykseltä! Kaikella rakkaudella. ;)
M.O.W:laisten käytössä on terveydenhoitaja Diakorin puolesta, lakimies- ja pankkipalvelut, ATK-tuki ja tietysti skannerit ja tulostimet, kaikki saman katon alla. Sisääntulokerroksessa toimii myös viihtyisän oloinen lounasravintola.

Anun työpöytä sijaitsee kuuden hengen huoneessa, jossa työskentelee päivittäin saman alan toimijoita. M.O.W:sta löytyy yrittäjälle eri kokoisia vuokratiloja, aina pienestä työpöydästä kokonaiseen isoon huoneeseen. Osa työhuoneista sijaitsee äänieristetyllä alueella, jossa kanssatyöskentelijöiltä vaaditaan hiljaisuutta. Anu ei työskentele täällä. ;) M.O.W:sta on mahdollista vuokrata itselleen työtila vaikka vain vuorokaudeksi normaalin kuukausivuokrauksen sijaan, jos olet esim. vain piipahtamassa Helsingissä.
Ylimmässä kerroksessa leijaillee ihana karnevaalin tuoksu. Tuoksun lähteeksi paljastuu keittiön/taukotilan popcornikone! Keittiö on muutenkin ihanan valoisa suurien ikkunoiden ansioista, joista on upeat näkymät Helsingin kattojen ylle. Keittiössä astioden ja seinäkoristeiden teemana on Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha.
Ylimaallinen Agentuuri

Seuraavaksi Anu valottaa oman yrityksensä toimintaa: 

Yrityksillä on kasvava tarve erityyppisille videoille, mutta ei välttämättä taitoa löytää parasta tekijävaihtoehtoa tai tietoa, mitä kaikkea liikkuvan kuvan tuotannoissa tulee ottaa huomioon etukäteen, mitä tuotannon aikana sekä jälkeen. Ylimaallinen Agentuuri on sitoutumaton, puolueeton toimija, joka auttaa liikkuvan kuvan tuotantojen briifaamisessa, ostamisessa ja kilpailuttamisessa.
Mitä hyötyä Ylimaallinen Agentuuri tarjoaa yrityksellesi?

Ripeyttä ja joustavuutta:
Autan briifaamisessa, jolloin varmistamme, että jo etukäteen otetaan huomioon kaikki tuotannossa tarvittavat yksityiskohdat oikeuksista lähtien.

Kustannussäästöjä ja varmuutta:
Autan käsikirjoitusten ja kustannusarvioiden tulkinnassa. Tuhansia kustannusarvioita läpikäyneenä ja niitä filmi-ideoihin verranneena osaan osaan löytää ja arvioida mahdollisuudet säästää kustannuksissa sekä välttää mahdolliset porsaanreiät.

Sopivimmat tekijä, paras hinta-laatu-suhde:
Tuhansia filmejä – niin suuria kuin pieniäkin – tuottaneena ammattilaisverkostoni on laaja. Tunnen erityyppisiä tekijöitä (myös esim. 3D-, 2D-, piirros- ja nukkeanimaatio, tekstigrafiikka) niin Helsingistä, koko maasta, Skandinaviasta, Euroopasta kuin ympäri maailmaakin. Avullani yrityksesi saa sopivimmat tekijät idealle kuin idealle ja aina parhaaseen hinta-laatu-suhteeseen.

Säästö:
Tuhansista erilaisista video- ja filmituotannoista vastanneena tunnen liikkuvan kuvan tuotantoprosessin joka mutkan, ja tämä säästää työaikaasi ja budjettiasi, kun voit keskittyä hoitamaan omia töitäsi minun auttaessa liikkuvan kuvan tuotannoissa.


Mitä Ylimaallinen Agentuuri tekee?

Ylimaallinen Agentuuri auttaa filmituotantojen ostamisessa ja kilpailutuksessa sekä auttaa löytämään yrityksesi tarpeisiin aina sopivimman tekijän jokaiselle liikkuvan kuvan tuotannolle nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Ylimaallinen Agentuuri ei ole filmituotantoyhtiö, vaan ensimmäinen (ja toistaiseksi tietääkseni ainut) sitoutumaton ja näin ollen puolueeton filmi- ja videotuotantojen ostamiseen, kilpailuttamiseen ja neuvontaan keskittynyt yritys Suomessa.

Ylimaallisen Agentuurin liikeideana on auttaa toisilleen sopivaa työtä ja tekijöitä kohtaamaan toisensa, auttaa välttämään virheitä ja vähentämään lisäkustannusten syntymistä. Eli toimia sitoutumattomana liikkuvan kuvan asiantuntijana ennen filmituotantojen alkamista.
- auttaa hinnoittelemaan filmi-ideat ja -käsikset työn tilaajalle esiteltäessä.
- auttaa ideoimaan, etsimään ja kartoittamaan ohjaaja- / filmintekijäehdokkaita.
- auttaa tekijäkilpailutuksessa.
- auttaa ottamaan kaikki tarvittava huomioon etukäteen, ennen tuotannon alkamista.
- auttaa perustelemaan kustannukset filmituotannollisesta ja bränditavoitteellisesta näkökulmasta.
Tämä kaikki auttaa niin filmin tilaajaa, suunnittelijoita, projektiväkeä kuin jokaikistä filmityöryhmäläistäkin.

Ylimaallisen Agentuurin kautta löytyy satoja eri tyyppisiä liikkuvan kuvan tekijöitä yksin toimivista ammatinharjoittajista suuriin tuotantoyhtiöihin niin Suomesta kuin ulkomailtakin ja aina asiakkaan tarpeeseen, budjettiin ja aikatauluun suhteutettuna.

Huolellinen ja ammattitaitoinen ennakkosuunnittelu ja -työt säästävät kaikkien aikaa ja rahaa, ja Ylimaallisen Agentuurin palvelun avulla töiden laatu ei kärsi, kun jokainen pystyy keskittymään omaan erityisosaamisalueeseensa. Työnäytteitä nähtävissä Ylimaallisen Agentuurin sivuilta ylimaa.fi/useita-asiakkaita-toitani-toimistotuottajana/

 Kiitos Anulle työelämänsä raottamisesta ja vieraskynästä.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...