perjantai 8. huhtikuuta 2016

Maanantaista perjantaihin - arki kuvina

Nimenomaan arkikuvina. Ei mitään hienostelua tai hifistelyä, vaan kännykkäräpsyjä tämän viikon arjen hetkistä. Monelle Instagram-seuraajalle varmasti osa tuttuja.
Hähää, hämäsin! Heti ekassa kuvassa kermakko kuvausrekvisiittana ilman oikeata arjen funktiota!
Ja sitten takaisin ruotuun. Iho- ja Allergiasairaalan parasta antia on rakennuksen pienoismalli, jota pojat haluavat joka käynnillä ihailla. Aina mietitään, mistä kohdasta tultiin sisää, ja minne parkeerattiin auto. Turhaan ei ole Kuulokeskuksen psykologi kehunut Vilmerin avaruudellista hahmotuskykyä, nimittäin ilmiömäisesti poika pienoismallia ymmärtää!
Maanataina poikettiin pikku-gangstojen kanssa Vanhankaupunginlahdella.
Tällä viikolla Nuppunen oli ensimmäistä kertaa futistreeneissä. Tekonurmi vihersi suvereenisti ja aurinko paisto mojovasti, tuntui jo hetken melkein kesältä!
Vielä alkuviikosta Pienimmäinen polki turvallisesti apupyörien varassa, mutta loppuviikosta uuden pyörän siivittämänä apupyörät jäivät pois ja pyöräily onnitui jo hienosti ilmankin! Toki nenä ja muu naama, sekä jalat ovat nyt ruvilla, mutta se kuulunee asiaan. Molemmilla pojilla on ollut myös potkupyörä ahkerassa käytössä, joka on helpottanut hurjasti pyöräilyn opettelua.
Oman työn, sekä työpaikan virkistyspäivän lisäksi kävin vierailulla Mothership of Workin upeissa tiloissa, ja samalla tapaamassa ihanaa ystävää. Tästä luvassa postausta ensiviikolla.
Keväisiä, tai toki vuodenajasta rippumattomia, koiralenkkejä mahtuu meidän arkeen riittämiin! Onneksi sateesta huolimatta ollemme todistetusti päässeet yhteislenkille auringonkin kanssa..
Alla kuva torstaiaamulta, kun mummeli on vielä sikeässä unessa, eikä edes huomaa paparazzia.
Keskiviikkona Hulluja Päiviä!
Kasvihuoneessa näky on näin surkea, kohta on pakko kääriä hihat, antaa potku persauksille, ja ruveta hommiin..
Nupskalle kertyy tälle viikolle palttiarallaa 14 tuntia tässä salissa.
Perjantai-iltapäivän kaffet töissä.

Asiasta kukkaruukkuun, katsoiko kukaan mahdollisesti eilen The Real McCoy-leffaa telkkarista? Muistan hyvin, lähes kuin eilisen, kun kävimme leffassa sitä katsomassa melkein 20 (!) vuotta sitten. Andy on leffan kuvauksen aikaan vain 35-vuotias!!! Apua, siis nuorempi, kun meitsi nyt. Aika ehtiväinen jäbä ollut. Tuli ihan pienimuotoinen ikäkriisi! ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille teille! Me suuntaamme huomenna Tukholmaan, joten varautukaa ultimate some-spämmäykseen! ;)

3 kommenttia:

 1. Mä en tienny et Andyn leffa on tullu telkkarista :( Tottakai kävin sen silloin katsomassa ja apua, onko siitä tosiaan niiiiin kauan??? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hämmentävää tämä ajankulku... :/

   Poista
 2. Kiva aina katsoa näitä arkikuviakin :). Muistan kyllä, kun tuota leffaa mainostettiin 90-luvun lopulla (?). En ole vieläkään sitä saanut katsottua! Paljon on niitä sellaisia hetkiä, että tajuaa ikää jo olevan. Usein jotkut leffojen uusinnat tekee sen :D.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...