maanantai 18. huhtikuuta 2016

House of Lola - uusi tuttavuus Lapsimessuilta

Vihdoin sunnuntaina aikataulussa oli Lapsimessujen mentävä aukko! Puolen päivän aikaan pistäydyimme veljeni vaimon, pienen nelikuisen kummipoikamme äidin, kanssa imetysvälissä messuantia katsastamaan. Siis ihan aikuisten kesken, lapsikatraan jäädessä kotiin. Ihania, herkullisia lastenvaatteita, ja erityisesti vauvanvaatteita, pullollaan oleva Messukeskus sai aikaan jopa hetkellisen vauvakuumeen poikasen. Onneksi hupaisa, vaikkakin varmasti äärimmäisen kätevä, Liberon vaipanvaihtopisteen pitkä hoitopöytärivistö keskellä messualuetta, sai ajatukset nopeasti takaisin raiteilleen! ;)
Viljamin panda-kuosi oli ehkä koko messujen ylivoimainen söpöyskuningas! Vaatteiden lisäksi heillä oli myynnissä aivan ihania sisustusjulisteita, tyynyjä, laukkuja ja kelloja tällä ihanalla Pandan kuvalla varustettuna! Harmi, että meidän poikien seinälle kelpaavat vain robotit ja hirmuliskot...
Kotiin vimeiseksi löysin itselleni aivan ihastuttavan hameen. Uusi tuttavuus, ruotsalainen House of Lola teki muutenkin vaatteillaan suuren vaikutuksen. Aivan ihania! Värit, kuosit ja mallit (niin lapsille, kuin aikuisellekin) aivan mun makuun! Käykääpä kurkkamaassa kevään Look Bookia!
Ilman tuliasia eivät lapset toki jääneet - toin heille aina tarpeelliset ilmaisjakelu heijastimet, reilu äiti kun olen. ;)
Mustikanvärinen, napakkaa kampapuuvillaa oleva Paradise Skirt tulee tarpeeseen ja varmasti ahkeraan käyttöön, toivottavasti vaan Suomen kesäsäät sen sallii. Ihastuttava yksityiskohta pajlastui kotona, kun tutkailin hamosta tarkemmin. Pesulapuun oli kätketty kivasti oiva viesti - Ole oma itsesi! Yksityiskohta, joka ei tavallisesti muille näy, mutta sai hymyn ainakin omille huulille.

Tiesittekö, että tällä viikolla vietetään Bangladeshissa kolme vuotta sitten tapahtuneen vaatetehtaan suuronnettomuuden vuoksi Vaatevallonkumous-viikkoa? En minäkään, ennen kuin luin asiasta valveutuneesta Cause 2 Wear-blogista. Teemaviikon mukaisesti kysymys kuuluukin "Who made my clothes?" ja ennen kaikkea minkälaisissa oloissa! House of Lolan vaatteet on valmistettu Euroopassa, joko Liettuassa, Portugalissa tai Turkissa. Tämä kyseinen hame Liettuasssa. Sen kunniaksi puen tänään vaatteeni väärin päin, ja annna pesulappujen loistaa!
House of Lolan logo, keijukainen, on kirjailtu hauskasti hameen takapuolelle. Selkeitä yhtäläisyyksiä toisen ruotsalaisen kotimyyntimerkin Me&I:n kanssa, josta tykkään myös paljon. Heillähän on ollut kirjailtuna esim. sudenkorento monessa vaatteessa samoin sijoiteltuna. House of Lolan värit ja kuosit ehkä kohtaavat paremmin oman makuni kansssa.

Mitä tykkäätte? Onko merkki jo sinulle tuttu?

2 kommenttia:

 1. Oi ihanat pandat. Tuo kuosi on vaan niin söpö.

  Ja ihana tuttavuus tämä House of Lola. Niin kaunis lookbook ja hyvä valinta tuo hame. Just semmoinen puhkikulutettava perusvaate, jota voi käyttää läpi kesän. Ja syksymmälläkin ehkä paksujen sukkisten kanssa.

  Ja kiitos maininnasta. Rohkaisevaa kuulla, että vaikutan valveutuneelta. Jotenkin itselle koko vaatetusteollisuus on niin monimutkainen ja laaja koneisto, että koen ymmärtäväni siitä nii kovin vähän. Mutta epäkohtia voi tuoda onneksi esille vaikka tieto olis vajavaistakin. Vaatevallankumous on kyllä upea hanke, joka on myös saanut paljon aikaan. Ilo olla mukana muuttamassa maailmaa omalla pienellö panoksella :)

  VastaaPoista
 2. Juuri näin. Ja jo asian tiedostaminen ja se halu tehdä asialle jotain, on kaiken a ja o.
  Myönnän itse sortuvani liian usein heräteostoksiin ja kärsin pienoisesta shoppailuholismista. Tähän kun vielä lisää rajalliset rahavarat, tulee liian usein tehtyä niitä huonoja valintoja. :/

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...