lauantai 16. huhtikuuta 2016

Etelä-Suomen Alue-Stara

Pitkästä aikaa pinni- ja meikkishow käyntiin heti aamusta. Meidän neitosella oli nimittäin vuoden ensimmäinen  voimisteluesiintyminen tiedossa! Alkuvuodesta kertoilin, kuinka Nupska oli vaihtanut joukkuetta oman seuran sisällä astetta tavoitteellisempaan ryhmään omassa ikäluokassaan. Alkukauden kahdet ensimmäiset kisat ovat jääneet vielä väliin, koska kurottavaa muuhun joukkueseen nähden on ollut niin paljon. Henkisesti tämä on ollut melkoisen raskasta aikaa, mutta onneksi nyt ollaan ehdottomasti voiton puolella, ja tyttö nauttii voimistelusta kaikkine haasteineen ihan täysillä.
Tänään oli luvassa kauan odotettu päivä - uuden joukkueen kanssa, uudella ohjelmalla pitkästä aikaa matolle. Tapahtumana oli Pakilan Naisvoimistelijoiden järjestämään Etelä-Suomen Alue-Stara Tikkurilan Trio Sportcenterissä Vantaalla.
Puolen päivän aikaan suuntasimme kimppakyydillä hallille, jossa tytöille väännettiin perinteisesti nutturat ja meikit ennen lämmittelyä ja harkkasuoritusta.
Tytöt esiintyivät kolmannessa blokkissa 18 muun joukkueen kanssa.
Alla oman seuran rinnakaisjoukkue Electra H
 Yllä Kotkan Kirin Zafira Pirouette, alla Vantaan Voimisteluseuran Trixit 06
 Alla Vantaan Voimisteluseuran Trixit 07
Sitten alla Nupskan joukkue Electra Mestaruus. Yksi poppoon kymmenestä tytöstä oli sairastunut edellisiltana, joten harkkasuorituksessa kuvioita oli hiottava vielä pikaisesti uusiksi. Jännää, jännää! Kaikesta huolimatta äidin silmään suoritus näytti oikein mallikkaalta, kuinkas muutenkaan.
Meidän typykkä oli onnellinen, ettei suurempia mokia sattunut ja Staralle ominaisesti kaikki tytöt saivat kiiltävät kultamitalit kaulaansa. Ensi viikonloppuna onkin sitten jännät paikat, kun luvassa on ihka oikeat 8-10 vuotiaden kilpailut Keravalla. Toivottavasti orastava flunssan poikanen ei saa enempää jalan sijaa, ja Nupska pääsee ensimmäisiin oikeisiin kilpailuihinsa ja äiti jänskäämään lehtereille.
Toivottavasti nimesin kaikki joukkueet oikein, laita kommenttia, jos muistin väärin. :)

3 kommenttia:

 1. Onnea kisoihin!
  Meillä on ensi kuussa ihan ekat kisat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille! Laitahan sitten kuvia ja videoo! :)

   Poista
 2. Varmasti ollut ihana päivä! Tsemppiä kisoihin :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...