torstai 3. maaliskuuta 2016

Poikain varaslähtö kesään!

Käväisimme viime viikolla pikku poikien kanssa H&M:ssä hakemassa ihan perus päiväkotivaatetta, ykköstarpeenaa collegehousut. Kaupassa pojat hakeutuivat tietty samantien lippishyllyn ääreen ja olivat kilvan valkkaamassa suosikkejaan ja ihastelemassa supersankareiden kuvin varustettuja asusteita - housut unohtuivat. Tarkkasilmäisinä bongasivat myös kevyet canvastyyppiset kesätossut - olihan ne kuvioitu värikkäin skeittilaudoin. Super Cool!

Höveliäällä päällä kun olin, lupasin lippikset ja tossut pojille hiihtoloman kunniaksi. Asusteista molemmat miellyttivät nimittäin myös äidin silmää, ja viime kesänä jäimme ilman näitä, jo aikasiemmin hyviksi ja kevyiksi kesäjalkineiksi todettuja, popoja, jotka on kolmivuotiaankin helppo ja nopea pukea itse jalkaan.
Viisivuotiaasta, syksyllä eskaritaipaleen aloittavasta, VilVilistä on viime kuukausien aikana kuoriutunut ihme fashionista. Pitää olla farkut jalassa, ja muutenkin pojalle on hyvin tarkkaa mitkä releet sieltä kaapista aamulla päälle vedetään. Ja "mitä isot edellä, sitä pieni perässä" pätee myös meidän uhmapesäkkeeseen.
Varsinkin tämä RUN DMC-lippis oli ihan huikea löytö! Kyllä isää nauratti, kun pojat tepastelivat vintage gangstatyylissään kotiin.
Jokunen kuukausi täytyy poikien vielä malttaa ennen, kuin vermeet saadaan oikein kunnon käyttöön.
Tänään on viimeinen päivä osallistua Valokuvaus Oxan kanssa yhteistyönä toteutettuun Lapsikuvaus-arvontaan. Huomenna paljastan onnellisen voittajan!

4 kommenttia:

 1. Onpa mageet! <3 Tommoset kengät mä haluan mun poitsuille <3

  VastaaPoista
 2. Onpas huikeat löydöt, aivan Super mageet !
  Täytyy ehdottomasti poiketa Navan kanssa kevätostoksilla ensiviikolla !

  VastaaPoista
 3. Voih mitkä kengät! Noihan on pakko hankkii. Ja ehkä lippis myös ��

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...