torstai 31. maaliskuuta 2016

Maaliskuun viimeistä ajatuksenvirtaa

Nyt näyttää lupaavalta, ulkona on varmasti kevät! Siis ihan oikea terminen kevät. Aurinko paistaa ja lumet sulaa. Lapset kirmaavat pihalla huppareissa, tennareissa ja lippikset vinosti päässä. Skeittaavat, skuuttaavat ja pyöräilevät. Toppatakit on heitetty pesuun ja välikausivaatejakso näköjään skipattiin lähes kokonaan.. Tätä rustatessani ulkona on +12 astetta ja aurinko paistaa oikein mojovasti.
Auringon valon lisääntymisestä huolimatta, aloitin itse valohoidon maaliskuun aikana pahaan nokkosihottumaan, josta olen täälläkin useaan otteeseen valitellut. Harmi vaan, että valohoidossa Meilahdessa ramppaaminen kolmesti viikossa virka-aikana on osoittautunut todella työlääksi ja erinäistä kikkailua vaativaksi. Mutta toistaiseksi näyttää siltä, että hoito ehkä mahdollisesti hyvällä mieleikuvituksella auttaa hillittömään kutinaan, jonka paukamat aiheuttavat. Toivotaan, että lämmin sää ja auringon paiste jatkuvat niin, että pääseen pian siirtymään omalle terassille luonnon valohoitoon.
Tuntuu, että maaliskuu on vilahtanut salamana ohi. Helmikuu päättyi jännään ja erittäin antoisaan vierailuun Ylellä. Muuten puolet kuukaudesta on hurahtanut pääsiäistohinoissa. Lisäksi meikäläinen kävi ihanalla, uudistuneella Silja Europalla maanataiaamun brunssilla. Niin ja Vilillä oli elämänsä ensimmäinet sählymatsit, jotka menivät huippu hienosti. Poika oli rohkeasti mukana, ja pelasi innolla omat vaihtovuoronsa. Vaikka kummassakin matsissa tuli takkiin, oli tämä kokemuksena hieno ja opettavainen - sai olla osana omaa joukkuetta, ja kokea miltä tuntuu olla vastakkain omien treenikavereitten kanssa täysin vieraita lapsia. Sellaista oikeaa yhteenkuluvuuden tunnetta ja reipasta pelihenkeä!

Huhtikuu tuo tullessaan paljon Nupskan jumpparientoja, sekä reissun Tukholmaan koko perheen voimin. Aika kivaa!

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 täällä kans maaliskuu mennyt yhdessä hujauksessa ohi!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sulla! 😊
  positiivisuusmatkassa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! Tulen vastavierailulle!

  VastaaPoista
 4. Sinulla on kyllä ihanat kuvat aina :). Maaliskuu hujasti minustakin hurjan nopeasti, varmaankin välissä ollut pääsiäinen vaikutti siihen. Mukavaa huhtikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olkoon tämä kuvaaminen mun taidemuoto, kun nuo DIY-jutut ei ole mun alaa! ;)

   Poista
 5. Ihania kuvia on kerrassaan ja ekaan kertaa tänne tupsahdin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja oikein lämpimästi tervetuloa toisenkin kerran! :)

   Poista
 6. Kauniita kuvia. Maaliskuu meni äkkiä. Kiitos aurinkoisten päivien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että aurinkoiset päivät pitävät meidät kiireisinä huhtikuussakin! ;)

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...