tiistai 22. maaliskuuta 2016

Maaliskuun asukokonaisuus

Mama Cool
Tämän kuukauden asukokonaisuus on aikas musta vuodenaikaan nähden. Vaaleat pastellisävyt hallitsevana päästä varpaisiin ei ole mun juttu, vaikka kovasti perisikan sävyistä tällä hetkellä tykkäänkin. Asun juttu on uudet Adidaksen valkoiset Stan Smith-tennarit. Suunnitelmissa oli ostaa Supergra:t, mutta käytännön syistä kangaspintaiset tennarit hävisivät näille nahkaisille klassikoille.

Pitkä paitapusero on ale-löytö Gina Tricotista. Huippu kätevä, ja muuntuu moneksi - esimerkiksi yläkuvassa ns. sporttiversiona. Kun puseron napittaa alasasti kiinni, ja vaihtaa leggarit sukkahousuihin, sekä vetää saappaat/korkkarit jalkaan, onkin kokonaisuus sopivan siisti ja hienostunut vaikka illalliselle.

Leggarit ovat viime syksyn Hulluilta Päiviltä, ja niistä onkin muotoutunut ihan lempparipökät. Todella ahkerassa käytössä ovat olleet. Seuraava hankinta on uusi ruskea iso laukku, sekä siihen mätsäävä vyö, jota asu oikein huutaa seurakseen. Onneksi Hullarit ovat ihan nurkan takana!
Ensin oli Adidaksen Gazellet, joskus yläasteella. Sitten useammat eriväriset, tämän hetken suurinta huutoa olevat Superstarit, joita löytyy kenkäkaapista edelleenkin. Ja nyt sitten ekat Stan Smithit. Kenkä on tullut markkinoille jo 60-luvulla, ollen aikansa ensimmäinen nahasta tehty tennistossu. Tennistähti Stan Smithin mukaan nimettyjä kenkiä oli 80-luvun loppuun mennessä myyty 22 miljoona paria, ja sitä myöten ne pääsivät jopa Guinnesin Ennätystenkirjaan. Addun muista tennareista poiketen näistä puuttuu merkille tunnusominaiset kolme raitaa. Ja juuri se tekee mielestäni näistä klassisen tyylikkäät.

Useamman vuoden tauon jälkeen Stan Smithit ovat jälleen muodissa, tosin isäni on käyttänyt kenkiä niin kauan, kuin muistan. Uskollisesti hän on aina hommannut  uudet Stan Smithit, kun edelliset ovat loppuun kuluneet.
Klassisen valkoisen lisäksi kenkiä saa useissa eri väreissä. Myös perinteinen, vihreä kantavahvikeen logokin on mahdollista saada vaikkapa kiiltävänä kuparina tai seepran raidoilla. Malleja on niin miehille, naisille, kuin lapsillekin. Omissani on hauska, aavistuksen kiiltävä, golfpallon pintaa muistuttava pinnoite.

Mitä tykkäätte? Entä mitkä on sun suosikki tennarit?

5 kommenttia:

 1. Oi näyttää kivalta !♡

  Itse en osaa juuri tennareita käyttää, koska kaipaan aina korkoa.
  Mustat lacostet minulta löytyy ja niitä tulee joskus käytettyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itse olen taas aika pitkä, joten tennarit on ihan lempparit! :)

   Poista
 2. Kivan rento asu. Itselläni on aika vähän arkikäytössä tennareita. Lähinnä kankaisia, että voin tuunata niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minulla on arkena se etu, ettei töihin tarvitse pukeutua mitenkään tyylikäästi, kun on erikseen työvaatteet.

   Poista
 3. Kiva asukokonaisuus, sopivan rento, mutta kuitenkin huoliteltu. Mulla on ne tylsät converset ja muutamat puman tennarit. Puman tennarit sopii mun jalkaan parhaiten ja tykkään niitä eniten käyttää. Uudet tennarit kyllä pitäisi ostaa nyt keväällä.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...