lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kevättä kotiin

Vihdoin! Kevään ihka ekat tulppaanit kotiutuivat perjantaina olohuoneen pöydälle. Kyllä, vasta vuoden ekat! Kynttilämoodi on ollut meillä ylttävän pitkään vallitsevana, vaikka aikaisempina vuosina kynttiläkausi on tyssännyt heti joulun jälkeen.
Itse olen enemmän syksyihmisiä. Tällainen pimeyden lapsi, joka nauttii hämäristä illoista takkatulen ääressä. Kevään mukana tuoma valotulva, saa aikaan ärtymystä siitä, että pitäsi olla muiden tapaan superenerginen ja puuhata satanen lasissa koko ajan. Sisustaa kotia, suunnitella puutarhaa ja idättää taimia. Olla ulkona, kun kerrankin paistaa, vaikkei huvittaisi. Miettiä ja askarrella pääsiäiskoristeita, sekä tietty pestä kevätauringon paljastamat sumeat ikkunat. Nautin toki ulkoillessa enemmän auringon paisteesta, kuin vesisateesta, ja tykkään tietty kesästä. Tämä siirtymä vaihe vaan tuntuu jähmeältä, vähän kuin talviunilta heräisi. Olenko ainoa lajiani, karhuemojen lisäksi?
 Yksi katkennut hennon vaaleanpunainen yksilö sai aitiopaikan lasipullossa.
Meidän viikolloppu piti sisällään omaehtoista rentoa oleilua, pitkiä koiralenkkejä, paljon blogihommia, sekä vähän kodin raivaamista ja siivoilua, jotta sain räpsittyä uutukaisista tulppaaneista siedettäviä kuvia postaukseen. Nupskan oli tarkoitus ahkeroida viikonloppuna 10 tunnin voimistelurupeama leirin merkeissä, mutta kuume stoppasi suunnitelmat ja launtain treenin jälkeen tyttö on ollut sohvan pohjalla. Alku vuodesta postasin Nupskan voimistelukuulumisia, ja kerrottakoon, että tyttö jatkaa koeajankin jälkeen Mestaruusjoukkueessa! Kyllä oli typykkä innoissaan ja helpottunut. Tosin työtä sen eteen on tehty aivan mielettömästi, eikä työt toki tähän lopu, päinvastoin...
Nuppujen auettua, hempeä kimppu muuttui riemunkirjavaksi väriloistoksi!
Värikästä ja pirtsakkaa sunnuntaita! Ensi viikolla on taas luvassa kiva arvonta, pysykäähän mukana menossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...