torstai 10. maaliskuuta 2016

Keittiön pieni pintaremontti

Oranssiin taittavaa pyökin väriä silmän kantamattoomiin. Siis meillä kotona - lattiat, rappuset ja reilusti keitiössä. Olemme asuneet pian viisi vuotta tässä ihanassa 2007 valmistuneessa lähes 300 m2 omakotitalossa, ja olen edelleen päivittäin kiitollinen  ja  ikionnellinen kodistamme. Mutta. Pyökki. Se on häirinnyt minua jo heti ensi käynniltä asti. Tässä taloudellisessa tilanteessa, kun olen vielä osittaisella hoitovapaalla, pyökin kadottaminen kokonaan ei ole ollut mahdollista. 

Keittiössä kaapistojen rungot, koristelistat, sekä taso on pyökkiä. Itse olen ehdottanut kaapistojen ja listojen maalamista jo vuosia sitten, mutta isäntä on ollut epäileväinen lopputuloksesta. Mietimme myös DC-fix-kalvoa, mutta sen lopputulosta epäilimme molemmat... Tänne blogiinkaan en ole juuri kuvia keittiöstä laittanut, kun se ei ole tuntunut yhtään mieleiseltä. Harmi sinänsä, ei nimittäin löydy
tähän hätään ennen ja jälkeen kuvia.
Mieheni ollessa hiihtolomalla, alkoi sivellin ja tela heilua. Sokkeli vaihdettiin uuteen valkoiseen ja listat, sekä kaapistojen rungot hän maalasi. Keittiökaappien ovet ovat luonnon valkoiset, joten hienoinen väriero ovilla ja uuden maalin pintaansa saanella kaapistolla on. Asia jota kovasti mietimme ennen maalaurupeamaa. Toistaiseksi se ei ainakaan itseäni häiritse, sillä olen vain niin super tyytyväinen vallitsevan pyökin postumiseen. Myös vetimet on vaihdettu. Seuraava projekti on tasojen vaihto, sitten joskus.
Mies oli tehnyt muitakin sisustustarkaisuja lomansa aikana (itsehän olin töissä), kuten vaihtanut yläkerran vessan maton joulumattoon. ;)
Nyt on ruokailutilalla arvoisensa ympäristö, ja jatkossa voi valokuvia ruokapöydästä ottaa myös keittiöön päin, ei aina olohuoneeseen. ;)

Muistakaahan käydä osallistumassa Kokokidin kanssa yhteistyönä toteutettuun kivaan Mun Viikko-kalenterin arvontaan!

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia <3 Tosi raikas ja kaunis sisustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Valkoinen tosiaan raikastaa niin ihanasti, tulee ihan erilailla kevätfiilis. :)

   Poista
 2. Voi ei, haluun muuttaa tuonne keittiöön... <3 Todella kaunis sisustus! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä myös pyökkiset tasot keittiössä, aivan karseat suoraan sanoen ;) Päällystin ne itse reilu vuosi sitten DC-fixillä ja olen todella tyytyväinen. Kukaan ei usko, että kyseessä on päällystetyt tasot ja lisäksi DC-fix on kestänyt käytössä erittäin hyvin. Suosittelen!

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiva kuulla! Täytyy ehdottomasti ottaa uuteen harkintaan! Kiitos kommentista!

   Poista
 4. Todella hyvällä maulla sisustettu kämppä :) Keittiö on ihanan valoisan ja vaalean näköinen

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...