maanantai 28. maaliskuuta 2016

Cafe Talo

Lauantaina, vähän niin kuin pääsiäisen kunniaksi, läksin pitkästä aikaa viettämään iltaa kahden rakkaan ystävän kanssa. Ja ihan Helsingin puolelle saakka! Kohteeksi olimme vallinneet Hakaniemessä, aivan Ympyrätalon kupeessa, sijaitsevan tunnelmallisen street bar-tyyppisen Cafe Talon

Asettauduimme yläkerran rentoon, suurilla värikkäillä tyynyillä, sekä kivalla näköalalla varustettuun sohvaloosiin, joka oli kuitenkin tarpeeksi ryhdikäs ruokailuun. Koko poppoo valitsi ruokalistalta avoimet burgerit, vaikka karitsa olisi ehkä ollut pääsiäiseen sopivampi. Omani halusin kasvispihvillä, kun taas muut typykät valkkasivat Talon Burgerit, jotka oli valmistettu vastapäisestä Hakanimen Hallin Reinin kotimaisesta kokolihasta.

Olin todella positiivisesti yllättynyt omaan kikherneistä ja hasselpähkinöistä valmistettuun pihviini. Vaikka ruoka oli hyvin "street-tyylistä", silti tosi herkullista. Rosamunda perunoita olisi saanut olla aavistuksen enmmän, varsinkin kun olin koko päivän pantannut syömistäni illan herkuttelua varten.
Talonmiehille (ja kuulema myös naisille ;)) eli kanta-asiakaille kuohuviinipullo oli oikein huokean hintainen. Päättymättömän puheensorinatulvan lomassa tulikin muutama näitä 20 euron puteleita maisteltua. Sillä pitkästä aikaa, yli 15 yhteisen, koiratohinoista alkaneen vuoden ystävyydellä, juttua riitti lähes viideksi tunniksi Cafe Talon rennossa miljöössä.
Ravintola sijaitsee Hämeentien alussa Arena-teatterin seinänaapurissa, ja Cafe Talo hoitaakin teatterin ravintolapalvelut. Lisäksi ravintolassa voi pitää yksityistilaisuuksia - vaikka juuri ennen tai jälkeen teatteriesityksen. Oikein oiva paikka myös esimerkiksi polttareille tai synttäreille! Kuulopuheiden mukaan Cafe Talossa tarjoillaan sunnuntaisin erinomainen brunssi. Seuraavaksi täytyy kokeilla sitä!

Pääsiäinen
oli ja meni - ystäviä, perheen kanssa oleilua, ulkoilua ja paljon löhöilyä. Huomenna paluu arkeen. Mukavaa viikkoa kaikille, toivottavasti ehditte rentoutua pitkän viikonlopun aikana!

3 kommenttia:

 1. Mitä olet tykännyt tuosta silmänympärysgeelistä?
  Mä en ole ihan varma, toimiiko se, mutta ei siitä ainakaan haittaa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kevyt tuote tuo kyllä on! Eli kuivalle iholle saisi varmasti olla runsaampi koostumukseltaan. Tykkään, että tummiin silmänalusiin on vaikutusta, tai sitten mä vaan kuvittelen.. ;)

   Poista
 2. Teidän ilta kuulosti ihanalle! Kyllä ne hetket ystävien kanssa auttavat taas jaksamaan arjessa. Kauniita pääsiäiskuvia :).

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...