lauantai 12. maaliskuuta 2016

By Pia´s Helsingin avajaiset

Aurinko välkehtii ohi virtaavassa Vantaanjoessa, sekä kimaltelee Tuomarinkylän Kartanoa ympäröivien peltojen hangilla. Kulttuurihistoriallisesti arvokkassa pihapiirissä kiertelee paljon ihmisiä, osa shoppailee kartanon piharakennuksien ihastuttavissa putiikeissa, osa on taas menossa kartanon vanhaan navettaan ja talliin rakennuttuun ratsastuskouluun. Kevätsää on ainakin kohdillaan!

Lauantaina piipahdin katsastamassa By Pia´s Helsingin vaateliikkeen avajaiset! Kaunis liiketila on 1700-luvulla rakennetussa Pehtoorin talossa, jonne nämä kauniit vaatteet sopivat esille, kuin nenä päähän.
Myymälä kuhisi ihmisiä. Valokuvien ottaminen niin, etteivät mut asiakkaat näkyisivät kuvissa, tuntui lähes mahdottömalta. Monet tuotteet oli jo loppuunmyyty.
 Yllä supersöpöt Odd Mollyn espadrillokset kesäksi. Ihanat!
Mm. näitä Supergran vaaleanpunaisia tennareita lähdin hakemaa, mutta haluamani tuotteet omassa koossani olivat jo loppuneet. Siis vaikka olin paikalla klo 11.00, tunti liikkeen avaamisen jälkeen! Onneksi tuotteita on saatavilla myös heidän verkkokaupassaan ;).
Käykääpä katsastamassa uusi liike ja samalla Tuomarinkylän Kartanon kauniit puitteet!
By Pia´s Helsinki, Tuomarinkyläntie 4-18, 00670 Helsinki

Ah, ihana viikonloppu säiden puolesta, taitaa se kevät sieltä kuitenkin tulla! Huomenna luvassa taas jännä päivä, kun suuntaan heti aamusta Tallink Siljan kutsumana muiden bloggareiden ja lehdistön kanssa Tallinnaan uudistuneen M/S Silja Europan ensimatkalle.

Ja muistakaahan osallistua Kokokidin kanssa yhteistyössä meneillään olevaan Mun Viikko-arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...