sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Viikonloppu kuvina

Hiihtolomalaisille lunta! Jipii! Sitähän tässä toivottiin. Paitsi, että mulla ei ole mitään hiihtolomaa, toisin kuin muulla perheellä. Sen vuoksi vietämme aikaa lähinnä kotona. Pojille on luvassa HopLop-synttäreitä, Nuppunen lähtee risteilylle anopin kanssa, sekä rentoutuu muuten kavereiden kanssa ihan vaan hengailemalla, sillä koulun lisäksi jumpastakin on suotu lähes koko viikon mittainen loma! Voisimme vaikka käväistä koko porukalla Luonnontieteellisessä Museossa katsastamassa Mammutti-näyttelyn, sillä jokunen vapaalippu on vielä käyttämättä.

Meikäläisen viikonloppu piti sisällään hyvää ruokaa, löhöilyä, lumisia koiralenkkejä, sekä paljon sitä kuuluisaa meta-työtä, jota voi onneksi tehdä löhöillenkin! Ja ihan vähän shoppailua.
Kalenteriin onkin ilmestynyt hurjan huisi merkintä helmikuun viimeiselle päivälle! Silloin suuntaan Pasilaan Ylen vieraaksi ruuhkavuosibloggareille tarkoitettuun illanviettoon mm. Marja Hintikan merkeissä. Jännää!
Ruokaostoksilla Prisman alekorista löytyi pojille tyylikkäät tennarit -70%. Ei ihme, että Ruotsin Kruununprinsessa halajaa Suomeen asumaan.. ;)
Nämä saavat toimittaa ns. parempien kenkien virkaa. Viime viikonlopun ristiäiset olivat nimittäin  poikien kohdalla aikamoinen kenkäkatastrofi.
Kanakeittoa, takkatuli ja lemppari ruusut - parasta! Tulppaanikausi antaa vielä (!) odottaa itseään..
Mitä teidän viikonloppu piti sisällään? Moniko onnekas matkasi hiihtolomareissuun?
Ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille, joita Wanhat-postauksen mieletön suosio sivuilleni saatteli! :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aika jännältä ja mielenkiintoiselta tuo illanvietto! Varmaan saamme täällä kuulla siitä lisää sitten ;)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti saatte! Huomenna se jo onkin, jänskää!!

      Poista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...