maanantai 29. helmikuuta 2016

Heipat helmikuulle - tervetuloa kevät!

Helmikuussa juhlistettiin pienen kummipoikani ristiäisiä, tanssittiin Wanhoja, eksyttiin ja pysyttiin tallessa luonnon armoilla, syötiin herkullista tuorepuuroa ja brunssia, sekä pukeuduttiin farkkuihin ja silmälaseihin. Mieheni aloitti viime viikolla pienimuotoisen keittiörempan lähinnä maalipurkin ja siveltimen voimin, jotta ruokailutilamme, sekä uusi upea valaisin saavat arvoisensa ympäristön.

Lisäksi eilen tuli täyteen vuoden päivät bloggaamista. Olen kirjoittanut tuolta ajalta muistiini lauseen: "Ruuhkavuosibloggari ärsyttävästi pärähtävällä ärrällä, josta on kauniskaikuu kaukana", jota jopa hetken mietin blogini esittelylauseeksi. Ihana angsti - raskaita aikoja, puuh. Vuodessa on tultu pitkämatka. Hyvä niin, paikalleen ei parane jäädä!

Vuosipäivän kunniaksi selailin vanhoja postauksia vuoden varrelta, ja listasin yli 150. vudatuksen joukosta kolme suosikkiani:
1. Maanantaiaamuna
2. Toivepostaus - Arjen voimavarat
3. Vieraskynässä tyttäreni 

Viime torstaina käyntiin pärähtänyt Lapsikuvaus-arvonta yhdessä Valokuvaus Oxan kanssa on auki vielä muutaman päivän. Osallistukaahan!

Helmikuussa blogin lukijamäärä tuplaantui tammikuusta, ja postaus Wanhojen Tansseista ponkaisi vuorokaudessa kaikkien aikojen luetuimmaksi tekeleekseni! Tästä on kiva jatkaa toiselle vuodelle.

Maaliskuu on virallisesti kevään ensimmäinen kuukausi, eiks jeh!?

1 kommentti:

  1. Ensinnäkin ihanaia kuvia sinulla <3 Ja onnea yksivuotiaalle blogille!
    Oli kiva tavata eilen ja kyllä maaliskuu on se kevään eka kuukausi !

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...