torstai 21. tammikuuta 2016

Haaste - Blogini tarina

Ihastuttavasta MiiMiin Kodista kajahti haaste raottaa lukioille tarinaa oman blogin takana! Sairastuvalta tartuttiin haasteeseen innolla, mutta kuitenkin aavistuksen mutkia oikoen. Kirjoitusrauhan saaminen on tällä hetkellä kortilla, ja ei ole pitkääkään aikaa siitä, kun kirjoitin haastattelumuotoisen esittelyn Onni-blogeille. Riittääkö tekosyiksi?

Blogini sai alkunsa vajaa vuosi sitten kevättalvella, kun jäin sairauslomalle uupumuksen vuoksi. Kolmen pienen lapsen äitinä palasin takaisin työelämään edellisenä syksynä, samaan aikaan esikoinen aloitti koulun ja keskimmäinen odotti kutsua sisäkorvaistuteleikkaukseen. Nuorimmainen kaksivuotias uhmailija valvotti öitä. Tuli uusia työtehtäviä ja sitten vihdoin kutsu kauan odotettuun leikkaukseen. Joo-o siitäkin on nyt tasan vuosi aikaa - implantin yksivuotissynttärit! Sairauslomalla aloitin kirjoittamisen, ja ennen kaikkea valokuvaamaan kauniita asiota ympärilläni. Kuvat ja tekstit muotoutuivat pitkään haaveilemakseni blogiksi. Nimeksi sille sopi hullun kirjoitusasun omaava, herkkä Kauniskaikuu. Välillä mietin onko nimi liiankin herkkä ja kaihoisa räväkälle persoonalleni, mutta toisaalta se kuvastaa äärimmäisen hienosti tuntojani blogin syntyaikoina ja elämää vaikeasati kuulovammaisen ihanan pojan äitinä, joka rakastaa ympäröivän elämän kauneutta - niin luonnossa, kuin kotonakin.
Taitekohtana bloggamisessa pidän viime syksynä tekemääni arvokasta huomiota kirjoittamisen miellekkyydestä. Minä siis tykkään kirjoittaa! Aloittaessani, kirjoittaminen tuntui tosi tahmealta ja oli lähinnä kuvien yhteyteen liitettävä "pakkopulla". Ja vaikka postaustiheys on työn ja kiireisen lapsiperhearjen yhteensovittelun  myötä alkuajoista laskenut, nautin juttujen kyhäämisestä ja "mun omasta jutusta" samaan tapaan. Pohjalta on noustu ja elämä maistuu makealta - aikamoinen tunnetilojen skaala pian yksivuotiaan blogini elämässä. ;)

Kauniskaikuu-blogin esittely löytyy kokonaisuudessaan täältä!

Haasteen mukaan kertomaan bloginsa tarinaa saa:

Innolla jään odottamaan esittelyjänne! Säännöt alla. :)
Säännöt ovat seuraavanlaiset:
 • Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen)
 • Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.        
 • Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen. 
 • Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.  
 • Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina -haasteen käynnisti: kototeko-blogi

4 kommenttia:

 1. Näitä on kyllä kiva lukea. Pakko sanoa että sulla on aina niin kauniita kuvia blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eilen tuli itsekin syvennyttyä instagramin kautta moneen #blogisitarina:an. :)

   Poista
 2. Olen oikein otettu, kiitoksia haasteesta. Olen sen vaan jo tehnyt syksyllä, joten joudun jättämään tällä kertaa väliin. Mielenkiintoista lukea sinun blogisi tarina, sinulle on ehtinyt tapahtua paljon vuoden aikana. Blogisi nimi on minusta oikein sopiva, mielenkiintoinen ja persoonallinen. Siinä on kuitenkin niin paljon merkityksiä, jotka eivät ehkä ihan heti aukea, mutta blogia lukemalla se avautuu täydellisesti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa! Yritin uutena blogisi lukijana pikaisesti silmäillä, josko olet jo haasteeseen vastannut, eikä äkkiseltään osunut silmään.. Uudelle visiitille siis! Näitä on niin kiva lukea. ;)

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...