tiistai 1. joulukuuta 2015

Tervetuloa Joulukuu

Marraskuu piti sisällään muutaman hiutaleen lunta ja paljon voimistelua! Viikonloput kiiruhdettiin perjantaista sunnuntaihin, aamusta iltaan - oli pikkujouluja, voimistelukisoja ja Staroja, sekä ihanat Baby Showerit. Viikon päästä saatan olla jo täti ihminen, jos veljeni esikoinen saapuu iloksemme ajallaan. Niin jänskää!

Mutta joulukuu, se on tänään! Ja vihdoin viikkojen piinallinen odotus palkittiin, kun lapset pääsivät joulukalenteriensa kimppuun ja ensimmäiset luukut avautuivat! Joulutunnelmaan virittäydyttiin jo eilisiltana ulkovaloja asenneltaessa tihkusateen säestämänä valkeasta maasta vain haaveillen. Oi joulukuu, ole tervetullut ja tuo mukanasi edes hieman lunta!

Kerrottakoon vielä tässä yhteydessä, että olemme antaneet periksi ja Nuppuselle luvan omaan blogiin, jota toki itse hallinnoin. Tuntuu hölmöltä kieltää kirjoittamisesta innostunutta tyttöä tästä harjoitteluvaihtoehdosta. Käykääpä tutustumassa kahdeksanvuotiaan maailmaan Hentoa Hilsekettä-blogissa. Sivun ulkoasu on täysin tyttäreni käsialaa, kokonaisuus on mielestäni tosi kaunis ja hyvin onnistunut! Mitä tykkäätte (ei saa olla tykkäämättä ;p)?

1 kommentti:

  1. Oi jänniä aikoja tulevalla tädillä <3 Ja pitääkin kurkata tyttäresi blogi :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...