lauantai 19. joulukuuta 2015

Suussa sulava Sibelius joulupöytään

Tuomaan Markkinoiden yhteydessä poikkesimme Vanhaan Kauppahalliin. Toineen toistaan sievemmät käsintehdyt suklaakonvehdit varastivat hallin muusta tarjonnasta huomiomme täysin. Näitä oli saatava jouluksi!
Meille on aattona tulossa lähes kymmenhenkinen jouluvierasjoukko, eli kovin moneen konvehtiin per nuppi meikäläisen budjetti ei antanut myöden, ja valinnan vaikeus oli tuskastuttava.
Jouluisen Helsingin tuoma tyyllikkyys ja Kauppahallin huokuva ajan havina saivat minut lopulta päätymään upeaan Sibelius-konvehtiin säveltäjän juhlavuoden kunniaksi. Samalla sain loistavan idean, ja päätin tarjota konvehdin jouluillallisella, järkiruokana. Töräys suklaamoussea viereen, sekä muutama sokeroitu karpalo, lasi kuohuvaa ja avot - helppo, sopivan pieni ja tyylikäs jälkiruoka on valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...