keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Mitäs meille

No, eipä kummempia. Kovasti on kiirusta pitänyt, enkä oikein ole ehtinyt tänne blogin ääreen Instassa ja Facebookissa pyörähtämistä lukuunottamatta. Paljon asioita on tullut puuhattua viimeisen viikon aikana, niin lasten hammaslääkäristä ja eilisestä kuulokeskuskäynnistä isänpäivän viettoon ja viikonlopun luontokuvaamiseen sienestyksen lomassa. Ei kuitenkaan mitään sellaista, mistä olisin kokonaista postausta innostunut tekemään. Taitaa marraskuun pimeys, koleus ja kosteus verottaa osansa. Tai sitten taidan bloggarina olla enemmän toimittajatyyppiä, joka tykkää tehdä pientä taustatutkimusta postausta varten ja linkittää tieteellisiä wikipediatekstejä juttujen tueksi. ;) Syvälliset, oman sielun sopukoiden valottamiset eivät oikein ota onnistuakseen.

Blogin tiimoilta on pari isompaa yhteistyökuviota virittymässä! Jänskää! Mutta ei niistä vielä sen enempää, jos sattuvat menemään mönkään tai jäävät jotenkin puolitiehen. Tiedän, maailman ärsyttävintä on kertoa jotain tällaista, jotain mistä ei kerrokaan oikeastaan yhtään mitään. Sori folks! ;)

Nuppusella on taas ensi viikolla casting uuteen mainoskuvaukseen, vaikka edellisetkään eivät ole vielä tulleet julki. Tyttö on näistä ollut tosi innoissaan - osaa olla luontevasti ja esiintyä reippaasti kameran edessä. Rahallinen korvaus on pikkutytön mittakaavassa iso, ja se tietty nostaa motivaatiota ja innostusta vielä lisää. Rahan kanavointi oikein, ja järkevästi, onkin sitten toinen juttu. Lisäksi voimistelukausi on kiivaimmillaan ja viikonloput täyttyvät esityksistä. Viime sunnuntaina vietimme isänpäivää ensin kotona oman perheen kesken, jonka jälkeen suuntasimme aamupäivästä voimistelun alueelliseen Stara-tapahtumaan ja sieltä vielä iltasella isälleni päivälliselle. Koko päivä hujahti menossa.

Kuulokeskuskäynnit ovat tältä vuodelta paketissa. Seuraavat käynnit ajoittuvat alkuvuoteen, jolloin luvassa on tavallisen kojeseurannan ja puheterapeutin käynnin lisäksi psykologin haastattelupäivät. Vilmer kävi toukokuussa kolmesti psykologin luona tekemässä erilaisia testejä koulukypsyyttä ajatellen. Tammikuussa jatkamme siis näitä testejä.

Lauantaina pääsin valoisan aikaan koirien kanssa kunnon metsälenkille ja löysin ohimennen vielä muutaman litran suppiksia, joista mieheni loihti italaistyyppisen pitkään haudutetun risoton! Kamera unohtui kotiin, mutta Honor 7 ikuisti muutaman kauniin karun marraskuisen maiseman.

Lopuksi vielä tervetulotoivotukset kaikille uusille Facebook- ja Instagram-tykkääjille! Teitä on tullut ihahduttava määrä viime päivinä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...