torstai 22. lokakuuta 2015

Syksyn voimistelueistyksien putki käyntiin!

Hui hai, nyt on ekat jumppaesitykset onnellisesti takana!
Eilisilta nimittäin jännättiin Nuppusen voimisteluseuran Kisakatselmuksessa, joka järjestiin tyttöjen omalla treenisalilla. Tapahtuma on tarkoitettu voimistelijoiden vanhemmille ja sukulaisille, jotta he pääsevät näkemään syksyn kilpailu- ja Stara-ohjelmat ensimmäisen kerran ennen kisakauden alkua. Toki se on myös ensi-ilta tytöille! He pääsevät ensimmäisen kerran näyttämään koko syksyn ajan hartaasti harjoittelemansa ohjelman isolle yleisölle.
Jännitystä oli selvästi ilmassa. Aikaisemmin en ole vastaavaa jännittämistä typykästäni huomannut. Nupska on jo konkari esiintyjä, eikä ole koskaan kummemmin miettinyt matolle menoa. Lieneekö nyt syynä iän mukanaan tuomaa ymmärrystä isosta yleisömäärästä, vai haastava välineohjelma pallon kanssa. Pallo, kun karkaa, se karkaa pitkälle...
Vielä lisää jännitystä toi se, että Venäjältä tilatut upeat esiintymispuvut eivät hoputtelusta huolimatta ehtineet Kisakatselmukseen, vaan majailivat vielä Pietarissa. Puuttuva puku korvattiin lajille tyypillisellä pinkillä kimalle meikillä ja reilulla suihkauksella glitterhiuslakkaa! :)
Salilla vierähti koko ilta. Tytöt saapuivat paikalle klo 15.30 ja itse suhautin paikalle suoraan töistä. Esitys starttasi vasta klo 18.15, joten tytöillä oli hyvin aikaa lämmitellä, hioa ohjelmaa, pelleillä ja ihastella Pastorellin myyntituotetteita. Kotona oltiin vasta kahdeksan jälkeen.
Esiintymispuvun puuttumisesta huolimatta esitys meni oikein hienosti! Ahkerasti ovat tytöt ja valmentajat tehneet töitä! Pallo ei pudonnut tai karannut kertaakaan!
Alla vielä muiden joukkueiden pukuloistoa!
Seuran kaikki joukkuevoimistelijat, kahta nuorinta joukkuetta lukuunottamatta, samassa kuvassa.

Lokuun viimeisenä viikonloppuna tytöillä on ensimmäinen Stara-tapahtuma (ent. Asema). Eilen nähdyllä ohjelmalla on hyvä suunnata kohti Mäntsälää!

4 kommenttia:

 1. <3 Aivan ihania kuvia <3 Ja varmasti oli hurjasti jännitystä ilmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laji on kyllä imasissut meidät mukanaan!

   Jännitystä sinullakin uuden kanavan johdosta! Huisia! :)

   Poista
 2. Oi! Ihania tyttöjä!
  Vähän harmittaa etten ehtiny ite paikalle, oisin taas liikuttunu kyyneliin asti.
  Tsemppiä Mäntsälään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäkin meinasin, kun Siiri ja Petra tuli innoissaan moikkaan! <3

   Poista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...