lauantai 31. lokakuuta 2015

See you around Lokakuu

Syyskuun oli niin mukava kuukausi kaikin puolin, että lokakuuhun siirtyminen vaati todellista orientoitumista. Odotukset kuulle olivat lähinnä pimeyden ja märkyyden sekaisia, ja ehkä pientä piristystä kynttilöiden muodossa. No okei, olihan tietty Hullut Päivät odostuslistalla!
Näin jälkikäteen, kun selaa lokakuun valokuvasaalista ja lukee 15 aikaan saamaani postausta, huomaa, että arkisia huippu hetkiä mahtui kosolti myös viime kuulle. Paljon tosi kivoja tilanteita, niin kotona, kuin luonnossakin. 
Tässä kollaasit, sil´vous plait!
Lasten kanssa viettiin leppoisia kotipäiviä, vietiin ulkolinnuille ruokinta-automaatti ja käytiin luonnontieteellisessä museossa. Nuppunen kävi taasen mainoskuvauksissa ja sai lokakuun aikana hoidettua jalkansa kuntoon. Ovat muuten tällä hetkellä täysin kivuttomat! Jeij! Lisäksi typykän voimistelujoukkueen pallo-ohjelma sai ensi-iltansa Kisakatselmuksessa. Nupska tarttui myös vieraskynän varteen ja kirjoitti postauksen omasta harrastuksestaan.
Niin, ja Kauniskaikuu liittyi osaksi Onni-blogeja!
Syyskuun jälkeen oli mahdoton kuvitella, että kauniit, auringon täytteiset syyssäät vielä jatkuisivat, mutta niin kuitenkin kävi! Montakaan sadepäivää ei Etelä-Suomeen sattunut. Se toisaalta sai aikaan sen, että suppissato jäi aika laimeaksi, vaikka lasten, ja ennen kaikkea koirien kanssa on metsiä tullut koluttua oikein urakalla..
Huomenna onkin sitten marraskuu. Viimeinen kuukausi ennen joulun aikaa! Meidän marraskuu alkaa räväkästi huomenna Nupskan Stara-tapahtumalla Mäntsälässä. Alkuviikko pitää sisällään arviointikeskustelun opettajan kanssa, sekä Vilmerin Kuulokeskus- ja hammaslääkärikäynnin. 
Ei muuta ko mukavaa movemberia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...