sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Ponchon tuunailua

Käsityöt eivät missään nimessä ole vahvuuteni! En osaa kutoa, enkä omista ompelukonetta. Peruskoulussa kässännumero taisi päästötodistuksessa olla kutonen.. Ei hyvä.
Hulluilta Päiviltä ostamani poncho on osoittautunut viime viikkojen aikana yhdeksi lempparivaatteistani - oli päälläni mm. tässä viikon takaisessa fotosessio-postauksessakin.
Eilen hakaneuloja etsiessäni, sattumalta ompelukorista osui käteeni tähdenmuotoiset Swarovskin kristallit, jotka olen jokunen vuosi sitten ostanut. Alunperin olin ajatellut ne Nupskan voimistelutossujen koristeeksi. Mutta sen lisäksi, että kristallit olisivat painaneet jalkapöytää, tossuja kuluu vuodessa niin monet parit, että tähtien purkaminen ja uudelleen ompelu tuntui vaivalloiselta. Niinpä olen hautonut sädehtiviä pikku aarteita ompelulaatikon pohjalla, keksimättä niille mitään järkevää paikaa.
Paitsi nyt! Kun säkenöivät kristallit osuivat käteeni, tiesin heti mihin haluan toisen niistä!
Lopputuloksesta tuli ehkä vähän höpsö, mutta ihan söpönen. Olkoon hetken siinä..
Muuten sunnuntai on hujahtanut poikkeuksellisesti töissä. Talviaikaan siirtyminen teki aamuheräämisestä onneksi asteen armollisempaa. Nyt aion rentoutua hyvien juustojen ja telkkarin ääreen. Huomenna kotipäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...