tiistai 6. lokakuuta 2015

Huomenna Hullut Päivät!

Jihuu! Hullarit alkavat huomenna! Tuntuu, kuin joulu olisi tulossa etuajassa! Tai melkein tuntuu.. Tunnetta avittaisi, jos olisi käytettävissä rajaton määrä rahaa. No, onneksi jo pelkkä keltaisen kuvaston selaaminen riittää pitkälle. Hauskaa oli huomata, että aamusella poikien kanssa hammaslääkärissä käydessäni, oli hoitajallakin kuvasto sivupöydällä. Kyllä hymyilytti. :)
Tällä kertaa ostan lähinnä muutamia käyttövaatteita, sekä valmiiksi joitakin joulupaketteja.
Tässä tulee minun pienen pienet hullari-tärpit. Joululahjoja en paljasta, jos vaikka saajat käyvät postauksen lukemassa. ;)
Oikeastaa kuvastosta minulla on vain kaksi "must have"-tuotetta. Toinen on Snö of Swedenin korvakorut. Minulta Snön kaulakoru samansävyisilä helmillä, joten nämä täytyy hommata sille kaveriksi. Lisäksi mietin myös rannekorua. Nämä korut ovat myynnissä heti keskiviikkona.

Toinen on konjakinvärinen pikkulaukku. Tässä kaksi vaihtoehtoa, joista aion valinnan tehdä: Ralph Laurenin nahkalaukku (torstai) tai budjettivaihtoehto Christelle & Co:n nahkalaukku (perjantai). Harmi, että tuotteet ovat myynnissä eri päivinä.Sunnuntailta yritän haalia itselleni ihania, mukavan näköisiä kotivaatteita. Pitkän Vilan college-mekon sekä super söpön Vero Modan kettupaidan! Molemmat tuotteet löytyvät kuvastosta täältä.
Näissä kelpaa löhötä sohvan nurkassa villasukat jalassa ja odotella pakkaspäiviä.


Nämä mekot jäivät ensi selauksella mieleeni kuvaston sivuilta, mutta luultavasti jäävät nyt ostamatta. Täytyy vielä hipelöidä paikan päällä ja tehdä lopullinen päätös vasta sitten. Toinen on Ralph Laurenin musta juhlamekko (keskiviikko) ja toinen arkisempi Espritin kietaisumekko (torstai).
Lapsille hamstraan lähinnä arkivaatetta. Paitoja, college-housuja, leggareita ja pojille hupparit. Lisäksi Vilmerille torstailta Reiman toppahaalari päiväkotikäyttöön. Pojalle on nimittäin pakkasia odottelemassa kaksiosainen Columbian ystävämyyneistä super edullisesti ostettu toppasetti, mutta olen varma, että tämän ikäinen rymyeetu tarvitsee vielä lisäksi haalaria.Näyttää pahasti siltä, että Jumboon täytyy kurvailla lähes kaikkina Hulluina Päivinä, paitsi ehkäpä lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...