torstai 8. lokakuuta 2015

Hullisten löydöt osa 1 - Lastenvaatteet

Muutama päivä Hullareita takana! Meikäläisen turnauskestävyyttä häiritsee vuotava nokka ja pieni kuumeilu. Siihen nähden vähintäänkin huippu suoritus, sillä tähän mennessä lähes kaikki suunniteltu on tullut hankittua, vaikka torstai näytti huolestuttavalta Reiman toppahaalarin suhteen. Räkäisenä sängynpohjalla ajattelin vihdoin kokeilla Hullujen Päivien verkkokauppaa, mutta surkeasti kävi! Haalari oli ehtinyt loppua netistä jo ennen aamu kahdeksaa! Pienellä avustuksella sain onneksi Jumbosta yhden meille. Perjantai ja lauantai jäävät nyt välistä, mutta toivottavasti sunnuntaihin mennessä flunssa on selätetty ja pääsen vielä Stockalla pyörähtämään.
Nuppuselle ostin Bel:n tumman harmaat jegginsit ja sinisen parkan, Benettonin valkean neuletakkin, sekä Espritin- ja Name-It:n trikoovaatetta.
Tumman sininen Bel:n parka oli nappiostos! Älyttömän kaunis! Takkia oli tarjolla myös lohenpunaisessa sävyssä, mutta tämä sininen oli omasta mielestäni tyylikkäämpi. Vähän jänskäsin kelpuuttaako neiti värin, mutta onneksi vastaanotto oli hyvin lämmin - just niin kuin itse takkikin! ;)
Bel:n jegginsit (koko 146 cm) olivat mitoitukseltaan Nupsulle täydelliset, ihanan joustavat ja vyötäröllä oli leveä kuminauha - eivät valu rymytessä!
Pojille löytyi suunnitellut Name-It:n hupparit, ja säsvysävyyn metsästämäni Reiman 10 000 mm vedenkestävä toppahaalari. Lisäksi vaatteita jäi vielä pukinkonttiin, sillä poikien vaatekerta on juuri uusittu synttäripakettien muodossa. Keskiviikkona Jumbossa ollessani koukkasin vielä H&M:n kautta ja hain pojille heidän pitkään toivomansa Batman-pipot. Vilmerin pipo olisi saanut olla kokoa isompi, mutta valitettavasti ainostaan tätä kokoa oli jäljellä. Trikookin on sen verran napakkaa, että pipon päähän laitto vaatii asettelua, etteivät kuulolaitteet räpsähdä pois päästä. Enää ei äidin valitsemat söpöt raitapipot kelpaa, supersankareita ne olla pitää. End of an era, niin ne kasvaa. Voi haikeus.
Oletteko te tehneet jo onnistuneita ostoja?
Hullisten löydöt osa 2 - Omat ostokseni, tai siis ostokset itselleni(!) seuraavassa osiossa, palttiarallaa sunnuntai-iltana. Mukavaa viikonloppua! Nauttikaa syyssäistä, ja jos menette kaupoille, tehkää hyviä ostoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...