maanantai 21. syyskuuta 2015

Your Honor 7

Vuosikausien yhteiselo iPhonen kanssa päättyi äkillisesti ja yllättäen. Luopumisen tuska oli viiltävä, mutta ymmärsin toki olevani nyt siinä pisteessä, ettei rikki mennyttä ystävää enää voi ja kannata korjata.
Ajatus uudesta ompusta kustannuksineen tuntui mahdottomalta.
Mieheni suositteli harkitsemaan Huawein uuden, elokuussa markkinoille tulleen, Honor 7 puhelimen hankintaa. Kuulemma hinta-laatusuhde viimeisen päälle kohdillaan ja erinomainen 20 megapikselin kamera sopisi tällaiselle kännykkä(kin) kuvaajaalle. Nimittäin tosiasia on, että ehkä kuitenkin olen enemmän tällainen kännykkäkuvailija.
Vanhaan iPhone 4S:n verrattuna näyttö on huikean iso, 5,2". Instagram-kuvatkin näyttävät ihan erilaisilta ja viestien näpyttely onnistuu peljon reippaammin! Muuten etupuolen ulkonäkö muistuttaa kovasti tuttua ja turvallista omppua. Puhelimen hulvattomin ominaisuus on ehdottomasti 8 megapikselin etukamera selfiekuvien kaunistusominaisuudella! Hyvänä kakkosena kolmen vuoden tehdastakuu! :D
Honor 7 löytäminen hopeisilla kuorilla ei sitten ollutkaan ihan helppo homma. Dna-kaupasta ja Elisa Shopit:sta puhelimet oli loppuun myyty. Soittelin läpi niin Vantaan, Helsingin, Espoon kuin Keravankin liikkeet. Nada. Iisalmelta olisi löytynyt.. Näiden liikkeiden tarjoama koroton osamaksu olisi sopinut minulle paremmin kuin hyvin. Samoin Expertiltä puhelin oli loppu. Lopulta googlaillessa jälleen myyjäksi paljastui myös Hobby hall. Tammiston liikkeestä löytyi muutama yksilö, jonne suuntasinvälittömästi puhelimen hakuun. Ei tullut mieleenikään koko kauppa!
Suojakuorien hankinnasta syntynee uusi metsästysepisodi, nekin vaikuttavan olevan kaikkialta loppu.
Tässä vielä teknisiä tietoja Puhelinvertailu-nettisivulta (oma ymmärrykseni, kun ei oikein tähän(kään) kaikkeen riitä):

"Honor 7:n tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuu 5,2 tuuman Full HD -näyttö, HiSilicon octa-core Kirin 935 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, 20 megapikselin Sony IMX 230 -sensorilla varusteltu takakamera ja 8 megapikselin etukamera.

Honor 7 sisältää myös esimerkiksi Huawei P8 -puhelimesta poiketen pikalatauksen. Valmistaja kertoo puhelimen 3100 mAh:n akun latautuvan nollasta 50 prosenttiin jopa 30 minuutissa. Käyttöjärjestelmän osalta Huawei tyytyy julkaisuhetkella Emotion UI 3.1 -versiolla varusteltuun Android 5.0 Lollipopiin."
Puhelinvertailu
Alla muutama puhelimella otettu kuva, jotta pääsette näkemään kuvanlaadun. Selfie viimeisen päälle siloteltuna. Kaunistusominaisuutta voi säätää ennen kuvan ottoa, tai vasta jälkeenpäin muokatessa. Lisäksi löytyy hampaan valkaisutoimintoa ja muita ihanan turhamaisia jutskia!
Nanan selfie takakameralla otettuna ja vähemmän kaunisteltuna - malli itse on jo valmiiksi niin sievä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...