keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Syyskuulle kaihoisat heipat

Syyskuu sisälsi monia kivoja juttuja! Ja monia hauskoja, itselle tärkeitä kuvia on tullut matkan varrella räpsittyä. Siitä syystä oli pakko värkätä kuukaudesta kaksi layoutia, koska en millään pystynyt valikoimaan vain yhdeksää lemppari hetkeäni. Siispä alla seesteinen "haaleampi vaaleampi" ja yllä räväkkä "syksyn väripaletti"  ;)
Upeat, lämpimät syyssäät hemmottelivat meitä lähes koko kuukauden ajan. Sadepäiviä ei sekaan montaa mahtunut. Kuulas, kelmeä aurinko puiden värikkäillä lehdillä sai luontokuvaajaminäni taas esiin, ja koiralenkeillä tuli kuvattua jos jonkin moista rehua ja maisemaa.
Elokuun haikea, kesästä luopumisen fiilis on tiessään ja uuden lukuvuoden tohinat täydessä vauhdissa. Minun syysykuuni onkin ollut kaikin puolin oikein toiminnallinen. Koiralenkkiä on vedetty pitkän kaavan mukaan lähes poikkeuksetta joka päivä. Lasten kanssa on yleisurheiltu, rymytty metsässä, kerätty marjoja ja sieniä, sekä vietetty aikaa ystävien kanssa ihan aikuisporukalla ja tulipa uusi puhelinkin hommattua!
Ei muuta kuin kohti lokakuuta!

4 kommenttia:

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...