keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Koululaisen syysmuoti - värit jäivät kauppaan!

Nuppusella oli eilen suuri päivä - elämänsä ensimmäinen tilipäivä! Elokuun mainoskuvaustienesteillä olimme etukäteen sopineet, että Nuppunen saa itse käydä valitsemassa muutamia mieleisiä kouluvaatteita, sekä ostamassa kauan haaveilemansa cruiser-skeitin. Loppuraha jätettiin säästöön uutta, useamman satasen hintaista voimistelupukua varten.

Vaateostoksille suuntasimme Jumboon, Nuppusen valinnasta H&M:lle. Mekkoja ja leggareita suosivalle typykälle oli tarkoitus löytää mukavat, joustavat ja päällä pysyvät/valumattomat housut syyskeleihin! Yllätys oli melkoinen, kun sovituskoppiin valikoitui erilaisia harmaan sävyjä, mustaa ja valkoista - lempivärien pinkki, turkoosi ja erilaiset glitterit, jäädessä rekkeihin. Vielä toukokuussa kirjoitin, kuinka synttärisankari suosi röyhelöitä ja valleanpunaista prinsessatyyliä, niin sisustuksessa, kuin vaatteissaankin. Tällä kertaa värit jäivät totaalisesti kaupan hyllylle!
Ostoskassiin kertyi kahdet joustavat farkkulegginsit, neulepaita ja -takki, sekä Prismasta se cruiseri! Tosi kauniit ja kivasti syksyn henkeen sopivat asukokonaisuudet äidinkin mielestä. Neulepaita on ehdotonlempparini! Prinsessatyyli todella jäi kertaheitolla - näillä voisi mennä vaikka yläasteelle! Toisaalta mikä estää yhdistämästä neulepaitaa hempeään tyllihameeseen tai mintunvihreisiin farkkuihin, jos välillä vähän haluaa vielä hempeillä ja söpistellä.
H&M:n pienten lasten vaatteemalliston kokohaarukkaa oli muuten nostettu 128 cm:stä 140 cm:in asti! Hieno juttu, monet pienet eskarilaiset ja koululaiset on mielestäni kivempi pukea niihin, kuin ns. teinimalliston vaatteisiin. Nämä uudet vaatteet ovat kyllä kaikki tästä isompien lasten mallistoa, sillä Nuppusen vaatekoko on jo 146 cm!
Kaikki vaatteet H&M, paitsi valkoinen pitsipaita Pomp De Lux.
Cruiser Prismasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...