sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kirkas keittiö

Vihdoin! Ei tullut Lokkia ei, mutta viimein saimme hankittua keittiön ruokapöydän päälle valaisimet. Olemme asuneet tässä ihanassa talossamme jo yli neljä vuotta, mutta keittiön lamppu on antanut odottaa itseään. Ihan siitä yksinkertaisesta syystä, etten ole osannut päättää minkälaisen valaisimen tilaan haluan. Muutenhan olen päässyt valoasioissa melko helpolla, sillä tässä sähkömiehen rakentamassa talossa olivat kaikki muut valaisimet valmiina paikoillaan muuttaessamme.
Mielessäni olen pyöritellyt erilaisia design-valaisimia, ehkä juuri ajatonta klasikko-Lokkia eniten.
Eilisillan hämärtyessä tuli lopulta mitta täyteen, ja aamupäivästä suuntasimme koko perheen voimin Ikeaan. Vuosien ajatustyö ja suunnittelu valui minuuteissa hukkaan, kun ylimääräisen rahan puutteessa design-valaisimet jäivät odottamaan pulleampia lompakkoita ja uuteen kotiin pääsivät vajaan 15 euron hintaisen "nimeäennytmuista"-lamput. Ja yllättävän kivat ovatkin, niin ja kirkkaat. Niin kirkkaat, että kuvistakin tuli ihan mustia! Ja ihan tässä koneellakin joutuu siristelemään.
Meillä on yläkerran "pääovi" heti keittiön välittömässä läheisyydessä. Kesäaamuisin itään avautuva tila toimittaa jonkinmoista parvekkeen korviketta, kun linnunlaulu ja auringon säteen idyllisoivat aamukahvia.
Lamppuja ja muita sisustusjuttuja asennellessamme kyseinen ovi oli auki ja pääsimme samalla vakoilemaan pienimmäisen koripallotreenejä. Isommat pojat olivat pyöräilemässä, joten nyt oli hyvä hetki kolmeveen kiriä isoveljeä ja naapurin poikaa kiinni koristaidoissa. Aika liikkis toinen ähistessään rappuselta jalkapallolla koreja.

2 kommenttia:

 1. Tosi mukavan näköiset lamput! Sopii teidän keittiöön kyllä hyvin.

  Meillä uupuu myös pari valaisinta vielä muuton jäljiltä, ja taidamme myös suunnata ikeaan lähiaikoina. : )

  Mukavaa alkavaa viikkoa teille !

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Samoin sinne! Ja onnistuneita ostoshetkiä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...