maanantai 31. elokuuta 2015

Elokuun päätös

Lauantain leppoisa aamu - ja oikeastaan koko päivä, vaihtuin sunnuntaina täystohinaan, sillä elokuu perinteisesti päättyy meillä poikien yhteissynttärikemuihin. Näin tänäkin vuonna! Pieninmälle kertyi elokuun loppupuolella kokonaiset kolme vuotta elämän koulua, ja Vilmerillekin pian jo viisi - heti syyskuun alussa. Sunnuntaina talomme täyttyi sukulaisista ja ystäväperheistä - kaverisynttärit saavat vielä odottaa vuoden. Onneksi tärkeitä lapsivieraita oli useita mukana juhlahumussa.
Pojat taiteilivat keltaisesta sokerimassasta, lakunarusta ja mantelilastuista isosiskon avustuksella ampparit pesäkakkuun.
Pojat saivat lahjaksi mm. Adidaksen superkevyet Ortholite-pohjilla ja Adituff-kärkivahvikkeilla varustetut lenkkarit! Tyylikkäät, hauskan väriset ja tarrojen johdosta helppo ja nopea laittaa lapsen itse jalkaan. Lisäksi vilpertit saivat urheilukamppeita, lahjakortit Hoploppiin ja Superparkiin, vaatteita, kirjoja, dino-lakanat, legoja, pikkuautoja ja onget!
Kengät korkattiin samantien maanantain aamulenkillä, kun veimme koirat metsään. Kuulemma hyvät  ja kevyet, joilla pääsee ainakin satasta!
Elokuu vetelee viimeisiään ja illat pimenevät. Eilen sytytin kakun kynttilöiden lisäksi pöytäkynttilän ja tuikut. Tulipa talvinen fiilis, lapsetkin intoilivat joulun tuntua..argh! Toivotaan kuitenkin, että sää pysyy hämäryydestä huolimatta leudon lämpimänä vielä jokusen viikon.
Kiitos juhlissa mukana olleille! Tervetuloa syyskuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...