torstai 30. heinäkuuta 2015

Kuulolla - Vesitiivis kuulo

Vihdoin saimme testattua Kuusijärven miniaalloissa Vilmerin sisäkorvaimplantin päälle laitettavaa Nucleus Aqua+-vesisuojusta! Kirjotin keväällä tilauksen yhteydessä esittelyä suojuksesta, linkki löytyy täältä!
Kesällä uimahallireissut ovat jääneet välistä ja järvessä pulahdukset ovat olleet niin pikaisia viileän veden vuoksi, että setin asennus on jäänyt.
Kaverin kanssa ihmetellään vesitiivistä kuuloa
Suojapussin sisällä on akku ja erillinen kela tulee pakkauksen mukana.
Poika oli isänsä ja pikkuveljensä kanssa kokeilemassa miltä tuntuu uida ja läiskytellä vedessä, niin että samalla kuulee. Varsinkin vanhemman roolia tämä helpottaa, kun puhekielinen lapsi on tavoitettavissa rannalta muutenkin, kuin vain katsekontaktin ja vinkkauksen avulla.
Jälkeenpäin haastattelin poikaa, miltä tuntui kuulla vedessä - vastaus oli leveällä hymyllä varustettuna: "tosi kivalta"!
Laite pysyi hyvin päässä, vaikka emme käyttäneetkään setin mukana tullutta kumilenksua, jolla laitteen voi kiinnittää korvanlehden ympäri. Laitoimme impan vesipusseineen päivineen tavallisella korvakappaleella kiinni ja sillä laite pysyi oikein hyvin mukana vesileikeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...