tiistai 14. heinäkuuta 2015

Keski-Suomi shopping tour vol. 2

Kesäloman viettoon Keski-Suomessa kuuluu mökillä rentoutumisen ja läheisten kanssa hengailun lisäksi ehdottomasti kesän alennusmyynnit Jyväskylässä!
Palasin mökille muun pesueen luo kolmen päivän työrupeaman jälkeen. Pitkä viikonloppu piti taas sisällään mukavan yhden päivän mittaisen ostosturneen aikuisten kesken, kun mieheni kanssa pääsimme viettämään lapsivapaata yhdessä veljeni ja hänen vaimonsa kanssa. Lapset jäivät tätini ja isäni hoteisiin mökille. Aloitimme Vaajakosken Design Puoti Wanha-Pajasta, joka on Puttipajan suurmyymälä ja outlet, sekä pullollaan paikallisia käsitöitä. Ihastuttava liiketila toimi yli 100 vuotta vanhassa, entisen sahan höyryhuoneessa. Kameran muistin jälleen ottaa mukaan, mutta muistikortti pönötti - vaihteeksi - lähes 300 km:n päässä kotikoneessa. Kuvat puodista ovat siis harmillisesti kännylaatua. Liikkeessä oli upea kuparinvärinen "teollisuuslamppu" - täydellinen meidän keittiöömme, mutta tällä kertaa shoppailubudjetti ei joustanut ja lamppu jäi edelleen roikkumaan Wanha-Pajan kattoon.. Mutta mukaan tarttui tyylikäs suuri lautanen, joka asettuu olohuoneen pöydälle kynttilöiden aluseksi tulevia syysiltoja ajatellen. Näitä olisin voinut ostaa enemmänkin asettilautasiksi parempia kattauksia ajatellen, mutta edelleen budjetin rajat tulivat vastaan.
Pandan tehtaanmyymälän kautta suuntasimme Jyväskylän keskustan liikkeisiin.
Pentikiltä ostin kauniin tyynypäälisen olohuoneen sohvalle, sekä Kekäleestä Snö of Swedenin kaulakorun. Todellinen löytö oli kuitenkin Tommy Hilfigerin beiget balleriinat alle 35,- Sokokselta!!! Ihan huikea juttu! Sävy sävyyn kaulakorun kanssa! Oikeastaan koko saalis oli taas samaa harmaa-beigeä (ystävääni lainaten - ei minkään väristä) lempparisävyäni, sopivat hyvin yhteen "ei minkään värisen" DKNY-laukun kanssa. ;) Nyt on kenkäkaappi pullollaan balsuja Lidlistä Hilfigeriin! Toivotaan, että lämpivät säät keskittyvät syksylle.
Tyytyväinen Puttipajan kävijä. Nyt ei ole hetkeen kaupoille minkään sortin asiaa... Siispä hyvillä mielin huomenna sorvin ääreen.

1 kommentti:

  1. Ihanat nuo ballerinat ja vitsit mikä löytö tuon hintansa puolesta! :) Olen itse myös beigen, harmaan, mustan ja valkoisen suurkuluttaja eli "ei minkään värisiä" -vaatteita löytyy joka lähtöön myös multa! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...