torstai 16. heinäkuuta 2015

Ai, mihin noi kaikki mahtuu?

Tasainen laukkumeri peittää eteisen lattiaa - kahdessa kerroksessa. Pihalle on kasattu keko pyöriä ja muita urheiluvälineitä. On koira, ja sen ruoat. On kolme lasta, kolme pyörää, viiden hengen vaatteet ja kasa kenkiä. Uimapatjat, kalastusvälineet, kylmälaukku, pyyhkeet, lakanat, läppäri, matkasänky, unilelut ja muut lelut. Niin ja tietysti poikien mönkkäri!
Miten nämä kaikki siirtyy lapsiperheen mukana kesäloman vittoon mökille?
Ja sitten itse asiaan - naisen asiantunteva postaus autoista! ;)
Meillä on toisena kulkupelinä seitsemän paikkainen Renault Grand Espace-tila-auto. Tosi miellyttävä ajaa automaattivaihteiden ja hyvän näkyvyyden ansiosta. Plussaa on myös jokaisen yksittäisen penkin siirtomahdollisuus lattian kiskoja pitkin niin, että tappelevat lapset saa kätevästi istumaan eri tasoihin, ettei kukaan ole kylkikyljessä toisen kanssa. Tykkään siis kovasti! Reippaan bensan kulutuksen lisäksi ainoa huono puoli on surkea mukiteline työmatkojen aamukahvia ajatellen.
Matkailumukavuus on koko perheen mielestä ykkösluokkaa ja olemmekin reissanneet Suomen lisäksi autolla pitkin Viroa ja Latviaa.
Renaultin luotettavuus ei ymmärtääkseni ole sieltä kärkipäästä, ja tässäkin on muutama pikkuvika ilmennyt, mutta onneksi toistaiseksi isommilta remonteilta olemme säästyneet (noknok). Hinta-laatusuhde on ainakin tässä yksilössä ollut siis kohdallaan (noknok)! Tarkoituksena on ollut vaihtaa auto pienempään heti, kun lapset ovat niin isoja, etteivät tarvitse vaunuja/rattaita matkaan, sillä juurikin reipas bensan kulutus on se isoin miinus. Onneksi toinen auto kulkee etanolilla.. Mutta nyt rattaat ovat vaihtuneet mönkkäriin ja ties mitä motocrosskamppeita tulevaisuus tuo tullessaan, joten ainakin vielä tuo korsto meitä kyyditsee.

Rumien autokuvien tasapainoksi kauniita lupiineja muutaman viikon takaa! ;)
Mukavaa viikonloppua folks ja tien päälle suuntaaville pitkää pinnaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...