sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Ystävät, aurinko ja Helsinki

Hyvä ystäväni muutti viitisen vuotta sitten Tampereelle, perusti perheen ja asettui asumaan. Olemme tunteneet jo lähes 20 vuotta ja työskennelleet kahdessa eri työpaikassa yht´aikaa. Hänen jalanjälkiään oikeastaan olen ajautunut tämän hetkiseen ammattiini. Olemme viikottain puhelimitse yhteydessä ja tasaisin väliajoin hän matkustaa pääkaupunkiseudulle vanhempiaan ja ystäviään tapaamaan. Ja lähes joka kerta menemme keskustaan shoppailemaan, kiertelemään ja syömään, joskus jopa istumaan iltaa vähän pidempäänkin. ;) Tai vaihtoehtoisesti vietämme lasten kanssa aikaa meillä. Useimmiten muutama muukin ystävä liittyy seuraan. Niin myös eilen. Vietimme oikein mukavan, lapsivapaan ja aurinkoisen lauantaipäivän värikkäästi juhlivassa Keskustassa. Kävimme kaupoilla, kiertelimme katuja, ihmettelimme ihmisvilinää, tuoksuttelimme merta, vierailimme terassilla ja söimme pitkän kaavan mukaan Mayassa. Ihana päivä, ihanat ystävät! Vaikka välimatka on pitkä, tuntuu, että vietämme aikaa enemmän yhdessä, kuin monen lähempänä asuvan ystävän kanssa.
Ostin loppukeväästä H&M:stä tämän persikan värisen maksimekon, jota vihdoin pääsin ulkoiluttamaan! Aivan ihana mekko, mutta ikävän arka väri. Juuri ennen lähtöä suihkautin hajuvettä kaulalle ja mekon rinnuksille jäi selvät pisarajäljet näkyviin. :/ Ja pehvaa piti koko ajan varoa, ettei vaan istahda mihinkään likaan tai märkään.
Pienimmälle ostin tuliaisiksi Crocksin liikeestä uudet kumpparit, kun isoveljen vanhoissa PO.P:n raitasaappaissa oli ahkeran käytön jäljiltä halkeama pohjassa. Nämä olivat alessa puoleen hintaan, jeij! Harmi, että keltaiset olivat jo loppuun myyty..

1 kommentti:

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...