sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Sunnuntain surinoita

Viime viikolla alkoi kevyt kesäloma! Palasin neljän kotiäitivuoden jälkeen syksyllä takaisin työelämään, joten lomapäivien määrä on sen mukainen.. Onneksi osittaisen hoitovapaan suoma lyhennetty työviikko mahdollistaa kesästä nauttimisen näiden muutaman lomaviikon jälkeenkin.
Ensinmäinen lomapäivä kului keskimmäisen kesäflunssan tuomaa kuumetta hoivaillen - sisällä notkuen siis. Samoin toinen. Onneksi viikonloppuna poika oli jo kuumeeton ja pientä väsymyksen tuomaa kitinää lukuunottamatta oma itsensä. Böörnautin jälkeinen oma vointikin alkaa olla jo voiton puolella!
Nuppunen on viime viikon raskaan voimisteluleirin jäljiltä päässyt vasta nyt nauttimaan täysillä koulujen päättymisen jälkeisestä vapaudesta ja ollut menossa kavereiden kanssa, sekä iloinnut myöhäisemmästä kotiintuloajasta. Nytkin lähti kaksosille yökylään. Jumppatreenit jatkuvat vielä pari viikkoa, mutta juhannuksesta alkaa odotettu reilun kuukauden kestävä treenitauko!
Näin siis kului meidän viikko. Sunnuntaina nautiskeltiin pihapuuhissa ja takapihalta avautuvaa metsää tutkiskellen. Alla kuvakooste siitä.
Pienimmän kanssa ihasteltiin raparperin kukissa mönkiviä kulta- tai kuparikuoriaisten(?) laumaa. Niitä oli ainakin kymmenen. Lentoon lähtiessään pitivät kovaa surinaa, joka sai aikaan jännityneitä kiljaisuja - niin minussa, kuin pojassakin! ;)
 Etupihan kivikkokasvit ovat huikeassa kukkaloistossa.
Kasvihuoneessa herneenversot ovat jo hyvässä vauhdissa, samoin salaatti ja pinaatti! Varmaan jo muutaman viikon sisään päästään nauttimaan omista rehuista! 
Ensi viikolla on luvassa ihan uudenlaisia tuulia, mutta niistä enenmmän myöhemmin! Jänskää! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...