sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Visit Helsinki - Klaus K

Vantaalta Helsinkiin ei ole matka eikä mikään. Ja Helsinki on kaupunki, jossa käymme työn merkeissä harva se päivä, keskustassakin melkein viikoittain. Siksi miniloma pääkaupungissa kuullostaa aika hassulta.. :)
Sain joululahjaksi mieheltäni Kämp Groupin hotellilahjakortin, jonka ehdimme (!) käyttää vasta nyt. Näin ollen keväisen ulkomaanmatkan puutteessa matkasimmekin kaksin minilomalle aina niin mielenkiintoiseen Helsinkiin! ;) Valitsimme hotelli Kämpin sijasta konsernin pienenmmän Bulevardilla sijaitsevan Klaus K:n boutique hotellin, joka osoittautui nappivalinnaksi. Hotellissa oli kansainvälinen tunnelma ja huone oli moderni ja huippu tyylikäs!

Lauantaiaamuna saatuamme sijoiteltua lapset hoitoon, kurvasimme kohti keskustaa. Majoituimme australialaisen toimittaja Joseph Birkinin tumman puhuvassa maskuliinisessa Sky Lofts huoneessa.
Harmi vain, että muistin sujuvasti ottaa kunnon kameran mukaan, mutta muistikortti jäi tietokoneeseen kauas koti-Vantaalle, joten kuvat ovat valitettavasti kännykkälaatua.
Lauantaipäivä sisälsi reippaasti shoppailua - Forum - Kamppi - Stockmann akselilla, lähinnä täydensimme mieheni loppuun kuluneita vaatevarastoja. Shoppailun lomassa söimme hyvin ja välillä pysähdyimme kuohuvalle ja/tai latelle. Ihan parasta! Italialaisen illallisen jälkeen suuntasimme Tennispalatsiin leffaan Luokkakousta katsomaan. Illan päätteeksi katselimme huoneessa Venäjä - USA lätkämatsia muhkean sängyn uumenista shampanjaa nautiskellen.
Pitkään nukuttu sunnuntai alkoi Klaus K.n täydellisellä aamupalakattauksella. Oli smoothieshotteja, juustolajitelmia, mansikoita, hedelmiä sekä luomu raparperimehua ja vaikka mitä muuta! Nam! Kauppojen aukaistua ovensa luovutimme huoneen, ja shoppailukierroksen uusinnan jälkeen suuntasimme virkeinä takaisin lapsiperheen härdelliin. Olipa piristävän ylellinen Helsinki-rundi arjen keskelle.

2 kommenttia:

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...