tiistai 26. toukokuuta 2015

Terassi kuntoon

Löysin aivan ihastuttavat petunia-amppelit Plantagenista. Yleensä en ole valmiita amppeleita raaskinut ostaa, vaan yksittäisistä kesäkukkien taimista olen koonnut mieleiseni amppelit.
Joka kevät kesäkukkiin saa upotettua uskomattomat määrät rahaa! Tai ainakin minä saan.. Amppelit onneksi kestävät pitkälle syksyyn, kun vaan jaksaa/osaa/ehtii viherpeukaloida ja nyppiä kuivat kukat pois, sekä tietty kastella lähes päivittäin. Ajattelin siis, että niihin voin tällä kertaa satsata. Meillä nämä amppelit möllöttävät takapihan paahteisimmalla paikalla - siis jos Suomen kesä vaan paahdetta suo. Lisäksi piha on hyvin tuulelta suojassa ja heinäkuussa melkoinen pätsi. Päivittäinen kastelu on siis välttämättömyys. Meillä ei ole juurikaan yhteistä lomaa mieheni kanssa, joten pidempiä lomamatkoja ei ole tänä kesänä luvassa. Kasteluvalmius on siis taattu!
Nämä hempeät amppelit tarttuivat mukaan. Ohi en päässyt, vaikka yksittäisiä taimia läksin hakemaan. Toivotaan, että puutarhurin vailinaisilla taidoillani rahat eivät menneet hukkaan, vaan saamme nauttia kukkaloistosta tänäkin vuonna pitkään!
Mieheni sai eilen illalla terassit pestyä, joten nyt kaiken pitäisi olla valmista illan synttärikimaran aloituspirskeitä varten! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...